pomocy!!!! su2 pilot

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Awatar użytkownika
kaliman5ma
Kontaktowanie:

Post18 cze 2008, 21:12

witam.jestem początkujący i potrzebuje pomocy a mianowicie potrzebuje informacji o desce SU2 pilot 137\38\1 tzn chciałbym wiedziec z jakiego materiału jest zrobiona,jaką ma wytrzymałość na złamania przy lądowaniach z wysokich lotów i jak zachowuje sie na wodzie???????prosze o pomoc.
pozdrawiam

Obrazek
http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/deska_su2_pilot_28126_12774.html

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post18 cze 2008, 21:18

po 1 Ogłoszenie jest nieaktualne . Dane kontaktowe zostały usunięte przez ogłoszeniodawcę.
po 2 za 1100 to nawet u wenzla kite24.pl masz za tyle nowki na 2008r =.=

Awatar użytkownika
kaliman5ma
Kontaktowanie:

Post18 cze 2008, 21:23

kowalm pisze:po 1 Ogłoszenie jest nieaktualne . Dane kontaktowe zostały usunięte przez ogłoszeniodawcę.
dzieki za informacje ale ten link jest po to zeby dobry człowiek ktory zechce mi udzielic odpowiedzi na pytanie zobaczył zdjecie tej dechy a pozatym ja mam juz taka deche (tylko na niej nie plywalem i pytam bo chce wiedziec na czym stoje)i kupilem ją za 800 zl w idealnym stanie.

Awatar użytkownika
DISKORELAKS
Deska: DUOTONE PROWAM 5'10
Latawiec: Switch Element 6
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post19 cze 2008, 10:39

kaliman5ma pisze:
kowalm pisze:po 1 Ogłoszenie jest nieaktualne . Dane kontaktowe zostały usunięte przez ogłoszeniodawcę.
dzieki za informacje ale ten link jest po to zeby dobry człowiek ktory zechce mi udzielic odpowiedzi na pytanie zobaczył zdjecie tej dechy a pozatym ja mam juz taka deche (tylko na niej nie plywalem i pytam bo chce wiedziec na czym stoje)i kupilem ją za 800 zl w idealnym stanie.

To i tak przepłaciłeś... :idea:

Awatar użytkownika
kaliman5ma
Kontaktowanie:

Post19 cze 2008, 14:59

DISKORELAKS pisze:
kaliman5ma pisze:

nie chcesz pomóc to sie nie udzielaj bo to co piszesz jest calkiem nie na temat cwaniaczku.ja ładnie prosiłem o pomoc a nie o jakieś daremne komentarze. bo chyba po to jest to forum żeby sobie pomagać .nieprawdasz?moze zaraz bedziesz mi błedy ortograficzne poprawiać co?

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post19 cze 2008, 15:06

kaliman5ma pisze:
DISKORELAKS pisze:
kaliman5ma pisze:

nie chcesz pomóc to sie nie udzielaj bo to co piszesz jest calkiem nie na temat cwaniaczku.ja ładnie prosiłem o pomoc a nie o jakieś daremne komentarze. bo chyba po to jest to forum żeby sobie pomagać .nieprawdasz?moze zaraz bedziesz mi błedy ortograficzne poprawiać co?

jaka agresja! :shock:

żebyś i mnie nie zjadł to deska jak deska - starsza konstrukcja, ale pływać będzie.. jakoś ;) poza tym zgadzam się z diskorelaksem - przepłaciłeś dobre kilka stówek.

Awatar użytkownika
kaliman5ma
Kontaktowanie:

Post19 cze 2008, 15:29

jaka agresja! :shock:

żebyś i mnie nie zjadł to deska jak deska - starsza konstrukcja, ale pływać będzie.. jakoś ;) poza tym zgadzam się z diskorelaksem - przepłaciłeś dobre kilka stówek.[/quote]

sorko ale ja tu nie widze zadnej agresji tylko irytują mnie troszke odpowiedzi nie na temat.niemialem zamiaru agresywnie odpowiadac jezeli ktos tak to odebral to przepraszam.pozdro

Awatar użytkownika
DISKORELAKS
Deska: DUOTONE PROWAM 5'10
Latawiec: Switch Element 6
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post19 cze 2008, 15:30

Po pierwsze - Nie cwaniaczku, bo nawet nie wiesz do kogo piszesz

Po drugie zobacz post wyżej - kolega proponuje ci zajrzeć na strone wenzela który oferuje deski z tego roku lub potestowe w cenie za ktorą Ty zakupiłeś swoją deskę

Po trzecie po to warto w przypadku niedoświadczonych ludzi zapytać się tu na forum kogoś kto zna się na rzeczy, przed kupieniem własnie takiej uzywki jaka Ty kupiłeś. Zastanawiam się czy brałeś w ogóle pod uwagę takie parametry jak szerokośc deski, długość, swoją wagę, latawce jakich bedziesz używał i gdzie itd..itd...

Nie mam zamiaru prawic ci kazań a już tym bardziej ortograficznych.

Forum jest po to aby uniknąć sytuacji w których ludzie porywaja się z motyka na slońce i często kupują sprzet nie mając pojecia o tym co kupują..

I wierz mi..nie jestem złośliwy...

Pozdro :idea:

Awatar użytkownika
kaliman5ma
Kontaktowanie:

Post19 cze 2008, 16:00

DISKORELAKS pisze:Po pierwsze - Nie cwaniaczku, bo nawet nie wiesz do kogo piszesz

Po drugie zobacz post wyżej - kolega proponuje ci zajrzeć na strone wenzela który oferuje deski z tego roku lub potestowe w cenie za ktorą Ty zakupiłeś swoją deskę

Po trzecie po to warto w przypadku niedoświadczonych ludzi zapytać się tu na forum kogoś kto zna się na rzeczy, przed kupieniem własnie takiej uzywki jaka Ty kupiłeś. Zastanawiam się czy brałeś w ogóle pod uwagę takie parametry jak szerokośc deski, długość, swoją wagę, latawce jakich bedziesz używał i gdzie itd..itd...

Nie mam zamiaru prawic ci kazań a już tym bardziej ortograficznych.

Forum jest po to aby uniknąć sytuacji w których ludzie porywaja się z motyka na slońce i często kupują sprzet nie mając pojecia o tym co kupują..

I wierz mi..nie jestem złośliwy...

Pozdro :idea:

niewiem czy dokładnie przeczytałeś moje pytanie ale napisałem w nim wymiary deski a jezeli chodzi o branie pod uwage mojej wagi i rodzaju i wielkości latawcow to tak zrtobilem to w pierwszej kolejności korzystając wlasnie z tego forum któro bardzo mi pomogło i za co jestem na prawde wdzieczny, bo ludzie sprecyzowali sie wyraznie i na temat.
wybacz ale twój post odebrałem jako złośliwy(i z tą ten "cwaniaczek":) bo pytalem nie o to czy przeplacilem ale o całkiem coś innego.ale skoro to niemiało byc złośliwe to sorko i dzieki za informacje. na kite24.pl są fajne deski ale jak dla mnie troszke za drogie .po prostu mnie nie stać i dla tego kupilem tą oto uzywke na początek do nauki.

pozdrawiam.

w dalszy ciągu czekam na odpowiedz z gory dziekuje i pozdrawiam

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post19 cze 2008, 19:23

tak a mogles za duzo mniej kupic zeszloroczne dechy z wada grafiki-.- a kupiles jakis zabytek(niewiem co to ale tak wynika z tego co pisza)
a za 900zl masz potestowe piszesz ze za 800zl kupiles w stanie idealnym? 100zl dolozyc do tegorocznej potestowki to chyba nie tak duzo?
zeszloroczne su-2 mozna w bdb stanie wychaczyc taniej niz Ty kupiles..
(oczywiscie no offence chce tylko uswiadomic jak wtopiles:D)
ja na Twoim miejscu bym sprobowal sprzedac te denie za tyle ile kupiles i rozejrzec sie porzadniej i najpierw spytac przed kupnem ;p

Awatar użytkownika
Zacky
Kontaktowanie:

Post19 cze 2008, 19:42

...ale on juz ja kupil! A tu 3 posty o tym, ze przeplacil i o tym co "moglby" miec "jakby"/"gdyby". :roll: :roll: :roll:

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post19 cze 2008, 20:00

decha o ktora pytasz byla produkowana ladnych pare lat temu, wtedy byla ok, ale od tej pory sporo zmienilo zarowno technologicznie jak i outline, profile....do nowych konstrukcji ciezko porownywac -inna epoka
... czy jak jest mocna ? tego nikt ci nie powie bo nie wiadomo ile dostala
zrobiona jest z rowingu szklanego , epoxydu, airexu, krawedzie moga byc msf albo abs

Awatar użytkownika
kaliman5ma
Kontaktowanie:

Post20 cze 2008, 14:27

Zacky pisze:...ale on juz ja kupil! A tu 3 posty o tym, ze przeplacil i o tym co "moglby" miec "jakby"/"gdyby". :roll: :roll: :roll:

witam :)ciesze sie ze ktos w koncu zrozumiał pytanie.
szacuneczek i pozdrowienIa

Awatar użytkownika
kaliman5ma
Kontaktowanie:

Post20 cze 2008, 14:30

maski pisze:decha o ktora pytasz byla produkowana ladnych pare lat temu, wtedy byla ok, ale od tej pory sporo zmienilo zarowno technologicznie jak i outline, profile....do nowych konstrukcji ciezko porownywac -inna epoka
... czy jak jest mocna ? tego nikt ci nie powie bo nie wiadomo ile dostala
zrobiona jest z rowingu szklanego , epoxydu, airexu, krawedzie moga byc msf albo abs

dziękuje za odpowiedz MASKI.własnie o to mi chodziło.
pozdrawiam serdecznie.

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post20 cze 2008, 14:39

Spróbuj napisać maila ze strony www.su-2.com do Mariusza - on na pewno będzie wiedział z tym, ze nie jestem pewien czy maile z tej strony do niego docierają bo strona SU-2 jest chyba najgorszym elementem tej marki..

Wróć do „Recenzje & Opinie”