leszcz007 pisze:Witam, mysz mi latawiec pogryzla i zastanawiam sie czy sam podolam tej naprawie przy pomocy np http://allegro.pl/material-skytex-latka ... 17440.html czy moze raczej powinienem wybrac sie do kogos kto mi naszyje jakas latke?? pzdr!
andrzejwodejszo pisze: czy dobrze myślę?
Grego - kite&board pisze:Dziś załatwiłem latawiec, rozpruł się na pół![]()
Mam taśmę spinakerową więc naklejam tylko klej pozostawia dużo do życzenia. Może lekko żelazkiem przejechać bo nie mam szuszarki? Jutro jeszcze przeszyję ją dodatkowo i mam nadzieję, że jeszcze trochę polata
Sklejony, przeszyty- wszystko to po raz pierwszy robiłem i wczoraj zdał egzamin przy 40 węzłach
airjax pisze:Grego - kite&board pisze:Dziś załatwiłem latawiec, rozpruł się na pół![]()
Mam taśmę spinakerową więc naklejam tylko klej pozostawia dużo do życzenia. Może lekko żelazkiem przejechać bo nie mam szuszarki? Jutro jeszcze przeszyję ją dodatkowo i mam nadzieję, że jeszcze trochę polata
Sklejony, przeszyty- wszystko to po raz pierwszy robiłem i wczoraj zdał egzamin przy 40 węzłach
Hej!
Jak sie ma twoj latawiec?
Wytrzymal do dzis czy nie dal rady?
Moj mial wypadek i jest w takim stanie:![]()
![]()
Bede go musial skleic i przeszyc.
Pytanie tylko: jaka tasme polecacie dakron, ripstop, spinaker?
Gdzie mozna kupic kawalki szersze niz 5cm?
Jaka nic?
Pozdrawiam
Grego - kite&board pisze: należy rozpruć tubę gdzieś na szwie i wtedy dostać się tam maszyną czy jak?
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości