budowa latawca

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
Awatar użytkownika
swistak
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post27 kwie 2005, 19:33

mhh patrzac ze czasami mozna dostac latajacy, pompowany kite uzwyany za 500zl ( chyba loopy po tyle mozna wyszukac) to jesli chcesz samemu majstrowac to szkoda czasu ( chyba ze chcesz szyc dla fun'u, to co innego - czasami fajnei jest cos samemu zrobic ale rownie czesto lepiej wykorzystac doswiadzcnei i mozliwosci innych) i chyba hajsu bo watpie zeby twoj pierwszy uszyty latawiec pompowan nadawalby sie do czegos a zapewne sporo utopisz kasy na materialy

na pewno zabawa w robienie deski jest duzo bardziej oplacalna ( porownujac do szycia latawca)

Awatar użytkownika
verbel
Kontaktowanie:

Post27 kwie 2005, 19:36

tu masz racej swistak i sie z toba zgodzie wiec kasa to jedyne co mi przeszkadza :> a co do desek to racja zabawa duza hehe moze mi sie nawet poszczesci i pompe prozniowa bede miec do uzytku :> ale to pewnei dop po wakacjach narazie trza pracowac zbierac i zalatwic prace na lipiec by kuipic kite i polatac jescze w sierpniu :>

Awatar użytkownika
shefix
Kontaktowanie:

Post21 wrz 2006, 22:48

ja znam goscia co ma nylon ripstop spinaker na kajty w cenie ok13zeta za metr biezący ma szerokosc 160 cm jak cos to nagg

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”