Pytałem o cene bo własnie takich kosztów się spodziewałem.
Szczerze powiem, że nie rozumiem dlaczego ludziska robią takie deski jak np. TY? Koszt 170zł
Dokładajać jakieś 100zł do tej sumy masz deskę której nie bedziesz się wstydził na spocie
Sam robiłem deskę ze sklejki i uważam to za stratę pieniędzy włożonych w materiały i czasu który na to poświeciłem. Wtedy nie było jak dziś zalewu desek używanych a jak były to nie kosztowały po kilku ślizgach 50%ceny. Nie było też tyle informacji w sieci o budowaniu desek co teraz więc się kombinowało.
Już kilka desek w swojej klekcji mam. Jedne pływają do dziś i mają się świetnie inne poszły do kosza jak tylko powstały np. sklejkowa

jeszcze inna zgubiona może dopłyneła do Szwecji i ktos na niej tam śmiga. Były takie które się złamały, rozwarstwiły przez użycie złych materiałów (może do dziś daje rade na kiteroomingu)
Generalnie nie czytajcie przepisów ze starych postów o budowaniu desek bo mają się nijak do dzisiejszych konstrukcji i dostępności materiałów. Finy z kątownika aluminiowego

o stary tego nie będe komentował (za cene tego kątownika masz kawałek poliweglanu i masz finy jak pro
To tylko takie moje uwagi

Nie śmieje się z Twojej deski a chcę tylko powiedzieć, ze mozna miezyć wyżej za podobne pieniądze włozone w materiały.
Życzę dalszego miłego dłubania.
Pozdrawiam