Kitesurfing w Ras Sudr KitesurfingVillage fotki

Akcje promocyjne, programy lojalnościowe, przeceny, wyprzedaże, reklamy, ecommerce, etc.
Kitesurfingvillage

Post09 sty 2013, 12:04

Najlepsze miejsce do Kitesurfingu w Egipcie
Załączniki
kitesurfff.jpg
kitesurfff.jpg (40.57 KiB) Przejrzano 3402 razy
paradise2.jpg
paradise2.jpg (59.01 KiB) Przejrzano 3420 razy
kitesurf.jpg
kitesurf.jpg (50.54 KiB) Przejrzano 3420 razy

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post09 sty 2013, 14:13

Kitesurfingvillage pisze:Najlepsze miejsce do Kitesurfingu w Egipcie

Cieszymy się że jest to najlepsze miejsce do kitesurfingu w Egipcie, ale jeśli jest to post reklamowy (albo w przyszłości będzie), to proszę pamiętać o istnieniu działu BIZNES, gdzie wszyscy BIZNESOWI użytkownicy tego forum powinni zamieszczać swoje posty na temat baz itp.

Kitesurfingvillage

Post09 sty 2013, 15:39

Przepraszam jestem nowa na tym forum... glupie pytanie ale wybaczcie "blondynka" gdzie jest ta zakładka "biznes"?

Awatar użytkownika
jarul7
Deska: su2
Latawiec: torch
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post09 sty 2013, 15:44

strona główna forum jak pokręcisz myszunią w dół to trudno przegapic przedostatni dział :lol: :lol:

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post09 sty 2013, 16:50

Hej,

To, że najlepsze to wiadomo nie od dziś;) Pytanie jak z bezpieczeństwem, hotelem Green Sudr etc.? Bo Mistral/Sky Riders się wycofali z miejscówki.

Pozdrawiam,

Awatar użytkownika
FilipN
Postawił piwka: 68 razy
Dostał piwko: 77 razy

Post09 sty 2013, 17:17

Sebastian Kite.pl pisze:Hej,

Bo Mistral/Sky Riders się wycofali z miejscówki.

na prawdę? i co nie ma tam żadnej bazy teraz?? kurcze, chcę gdzieś pojechać w kwietniu na 3-4tygodnie i Sudr było jedną z rozważanych miejscówek...

Juniore
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post09 sty 2013, 17:23

Właśnie jak się okazuje jest :arrow: http://kitesurfingvillage.pl/

Kitesurfingvillage

Post09 sty 2013, 20:48

jarul7 pisze:strona główna forum jak pokręcisz myszunią w dół to trudno przegapic przedostatni dział :lol: :lol:

Dziękuję bardzo!
P.S. Kto się wybiera do Ras Sudr? :P

Kitesurfingvillage

Post09 sty 2013, 20:52

Sebastian Kite.pl pisze:Hej,

To, że najlepsze to wiadomo nie od dziś;) Pytanie jak z bezpieczeństwem, hotelem Green Sudr etc.? Bo Mistral/Sky Riders się wycofali z miejscówki.

Pozdrawiam,

Szkoła jest wewnątrz czterogwiazdkowego ośrodka Creative Green Resort, piękny teren, 3 laguny, opieka pracownikow osrodka - nie ma czego się obawiać

Awatar użytkownika
FilipN
Postawił piwka: 68 razy
Dostał piwko: 77 razy

Post09 sty 2013, 21:30

Kitesurfingvillage pisze:Szkoła jest wewnątrz czterogwiazdkowego ośrodka Creative Green Resort, piękny teren, 3 laguny, opieka pracownikow osrodka - nie ma czego się obawiać

Zarówno ja, jak i Sebastian czy Juniore wiemy doskonale gdzie jest szkoła ;)

Kitesurfingvillage

Post09 sty 2013, 21:45

FilipN pisze:
Kitesurfingvillage pisze:Szkoła jest wewnątrz czterogwiazdkowego ośrodka Creative Green Resort, piękny teren, 3 laguny, opieka pracownikow osrodka - nie ma czego się obawiać

Wybaczcie, juz sie nie wymadrzam w takim ukladzie

Juniore
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post09 sty 2013, 22:06

Kitesurfingvillage pisze:
FilipN pisze:

Wybaczcie, juz sie nie wymadrzam w takim ukladzie

Źle odczytałaś wypowiedź Filipa (domniemam) :hand:
Nie uważam/y, że się wymądrzasz :naughty:
Spot, hotel i jego obsługę, bazę (btw pozdrowienia dla Mahmouta - najmilsza obsługa bazy jaką spotkałem w Egipcie!) faktycznie znamy bardzo dobrze.
Sebastianowi bardziej chodziło o bezpieczeństwo miejsca w aktualnej sytuacji politycznej - dojazd z lotniska 300km, odludzie etc.
Jesteście teraz na miejscu? Możesz napisać coś więcej?

peace

Awatar użytkownika
kowal
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post10 sty 2013, 00:52

Ehhh pływanie w Ras Sudr było naprawdę wspaniałe - zgadzam się w 100% z tym, że jest to najlepszy spot kite w Egipcie... ale Szkółki psuły mi humor strasznie- Niemcy chcieli kasę nawet za chodzenie po "ich" plaży :x , jak nie wiało :roll: pozostawał tylko Johny Waller :wink: ,dojazd z Sharm zabijał...no i gonili za pływanie na najlepszej lagunce bo była windsurfingowa(0 windsurfingów na spocie)
Gdybym mógł płacić tam tylko za przechowanie latawca pływać gdzie chcę i kiedy chcę( w Soma Bay jak wyjdziesz na wodę przed 9 dostajesz karniaka :roll: :x (ordnung muss sein ) to z chęcią bym tam wrócił
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post10 sty 2013, 08:18

kowal pisze:w Soma Bay jak wyjdziesz na wodę przed 9 dostajesz karniaka :roll: :x (ordnung muss sein )

Czyli poranne bryzy (czasem jedyny wiatr w ciągu dnia w Egipcie) się traci jak się zrobi wycieczkę do Soma?

Kitesurfingvillage

Post10 sty 2013, 10:38

Źle odczytałaś wypowiedź Filipa (domniemam) :hand:
Nie uważam/y, że się wymądrzasz :naughty:
Spot, hotel i jego obsługę, bazę (btw pozdrowienia dla Mahmouta - najmilsza obsługa bazy jaką spotkałem w Egipcie!) faktycznie znamy bardzo dobrze.
Sebastianowi bardziej chodziło o bezpieczeństwo miejsca w aktualnej sytuacji politycznej - dojazd z lotniska 300km, odludzie etc.
Jesteście teraz na miejscu? Możesz napisać coś więcej?

peace[/quote]
Dziękuję za tłumaczenie :)
Niestety, ja tam będę dopiero w kwietniu. Co do bezpieczeñstwa to naprawde nie ma się czego obawiać - faktycznie w Tahrirze są manifestacje ale tylko tam. Poza tym ośrodek ma nowego właściciela, a Mahmout jest kierownikiem :) Niestety, na marzec już wolnych terminów nie ma , ale na Kwiecień obowiązują ceny promocyjne. Ponadto, nie ma po co się obawiać transportu z lotniska - ośrodek organizuje transfer lotnisko - Ras Sudr w cenie pobytu.
Od 1 marca startują kamerki on-line na stronie kitesurfingvillage.com lub domena .pl
Gdybyście się zdecydowali pojechać - dajcie znać , jestem w stanie zorganizować dodatkowych 10% rabatu

Wróć do „Biznes Forum”