Sytuacja w Egipcie live – relacja ekipy RedSeaZone

Akcje promocyjne, programy lojalnościowe, przeceny, wyprzedaże, reklamy, ecommerce, etc.
RedSeaZone
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post08 lut 2014, 13:06

Hej Radek

Chyba już jesteśmy "na mailach" ;)

Aktualne info z Egiptu:

Wiatrowo dzisiaj o tak 8) 8)

Obrazek

No i najważniejszy news ostatnich dni:

Długo wyczekiwane, wielokrotnie przesuwane otwarcie Wake Parku w El Gounie w końcu się odbyło! Co prawda już od połowy grudnia odbywały się testy, i kilku kiteforumowiczów zaliczyło pierwsze jazdy na wyciągu to od wczoraj, wyciąg jest w pełni otwarty dla klientów!

Na miejscu u nas jest Pro Campowa ekipa Łukasza "Księcia" Cerana, która na pewno nie omieszka go przetestować, także wkrótce możecie spodziewać się recenzji i relacji.

Oficjalnie meldujemy, od teraz w El Gounie, o każdej porze roku 100% dni pływania :thumbsup:

Poniżej fotki z wczorajszego otwarcia

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiamy
RedSeaZone

Slawek-Kopiec
Deska: Su-2 Custom.Airush Livewire
Latawiec: Airush Varial X
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post08 lut 2014, 23:27

Mozecie wrzucic prognoze na przyszly tydzien?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post09 lut 2014, 21:54

Hej

Jak poniżej. Wygląda BARDZO DOBRZE.

Obrazek

Ten tydzień również całkiem niezły. Sobota - super, 20 knts, dzisiaj do południa również było pływanie. Poniedziałek i wtorek - zgodnie z naszymi obserwacjami, czyli jeśli strzałki układają się w jednym kierunku... to również będzie pływanie :thumbsup:

Pozdr
Lussik

RedSeaZone
Kontaktowanie:

Post13 lut 2014, 13:02

Hej

Od jutra wiatr wraca "na pełnym ogniu" :thumbsup:

Obrazek

Od tygodnia gościmy Pro Campową ekipę Łukasza "Księcia" Cerana. Chłopaki wykorzystują każdy podmuch wiatru do maximum i katują niemal do samego zachodu słońca :thumbsup:

Obrazek
Obrazek

By wykorzystać Pro Camp do maksimum w momentach bez wiatru cisną triki w El Gouna Cable Park :thumbsup:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Z takimi warunkami do treningu, niezależnymi od wiatru trudno wyjechać bez progresu :hand:

Pozdrawiamy
RedSeaZone Team

Slawek-Kopiec
Deska: Su-2 Custom.Airush Livewire
Latawiec: Airush Varial X
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post13 lut 2014, 16:52

No i nie ma szans na bilety do Was :(
No nic moze sprobujemy w marcu.Ferie mina i bedzie troche luzniej w samolotach.

Post13 lut 2014, 17:41

Slawek-Kopiec pisze:No i nie ma szans na bilety do Was :(
No nic moze sprobujemy w marcu.Ferie mina i bedzie troche luzniej w samolotach.

No niestety... ferie warszawskie to mało szczęśliwy okres na LASTY.

Od kilku miesięcy na LASTY do Egiptu to nie ma w ogóle co liczyć... popyt na wyjazdy do Egiptu jest bardzo duży, a samolotów lata mniej niż wcześniej.

Efekt jest taki że samoloty latają pełne a biura podróży sprzedają wszystko w katalogowej cenie.

No ale teraz, od kiedy jest wyciąg pływanie jest ZAWSZE :thumbsup:

Pozdr
Lussik

RedSeaZone
Kontaktowanie:

Post19 lut 2014, 21:39

Salam!

Kilka fotek z zeszłotygodniowego Pro Campu Księcia w RedSeaZone. Chłopaki wyciskali z wiatru co się dało.. do zachodu słońca :thumbsup:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiamy
RedSeaZone

Post24 lut 2014, 10:15

Taki warun w tym tygodniu.... od niedzieli do piątku :thumbsup:

Obrazek

Pozdr
Lussik

Post05 mar 2014, 08:37

Nadciąga prognoza!

Obrazek

Chętnych na lasta to zapraszam: info@easy-surftravel.pl / 519 342 907

Pozdrawiam
Lussik

RedSeaZone
Kontaktowanie:

Post14 mar 2014, 12:21

Salam!

Wiele się działo ostatnimi dniami u nas! Miniony tydzień rozpoczął się od.... ulewnego deszczu, który zdarza się tutaj raz na 4-5 lat :idea: Ostatnio padało w 2010... także ten... mamy spokój na następne 4-5 lat :thumbsup:

Obrazek

To co się działo, można zobaczyć na tym filmie: https://www.facebook.com/photo.php?v=10152257054428118

Jak to w przyrodzie bywa po deszczu nadchodzi słońce no i .... wiatr. :thumbsup: Wieje u nas nieprzerwanie od soboty, kolejne dni zapowiadają się również całkiem niezłe :thumbsup:

Poniżej kilka fot z ostatnich dni

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrowienia z gorącego Egiptu!

RedSeaZone Team

Post16 mar 2014, 22:05

Hej

Dzisiaj "wystartowaliśmy" drugi tydzień wiatru pod rząd i nic nie zapowiada by miało przestać :)

Obrazek

Także jeśli macie czas to szukajcie LASTÓW i zapraszamy na prognozę do RedSeaZone!

A na poprawę humoru zdjęcie z "dobrej roboty" po Egipsku ;)

Obrazek

Pozdr
Lussik

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post18 mar 2014, 10:40

ech jak taki deszcz to pewnie zaraz będzie zielona pustynia - warto zobaczyć myślę :)

RedSeaZone
Kontaktowanie:

Post22 mar 2014, 15:40

Powoli zaczynamy się "rozbierać" i pływać w samych shortach! Zaczęliśmy też stosować pływanie w tandemie - kursanci szybciej łamią barierę i o niebo szybciej uczą się startów oraz pierwszych zwrotów! :thumbsup:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdro
Kacper

Awatar użytkownika
Golla
Deska: su2
Latawiec: Cabrinha Convert
Postawił piwka: 1 raz

Post24 mar 2014, 14:16

Prawda jest taka, że w takim kraju zawsze może ktoś wjechać do hotelu i wziąć zakładników. W dniach pokoju i w dniach zamieszek. Pamiętam jak kiedyś w Hurghadzie był nalot wojska i sprawdzali każdy samochód. Mi do głowy nie przyszło, że to dlatego, że szukają ładunków wybuchowych, bo mieli cynk. Jakby nigdy nic jeździłam sobie, łaziłam wszędzie. Wtedy nic się nie stało, ale za rok był wybuch w Szarm. Przyznam, że w 2013 roku nie wybraliśmy się do Egiptu ze strachu. Nie było pewności czy zamieszki nie rozszerzą się na kurorty. W tym roku planujemy jechać do Egiptu.

Awatar użytkownika
Rysiek
Dostał piwko: 4 razy

Post25 mar 2014, 08:28

Jeżeli miałbym jednym słowem opisać mój czas, który spędziłem w El Guanie (Egipt) szkółce kite i windsurfingowej RedSeaZone(http://www.redseazone.pl) – napisałbym – NIESAMOWICIE!!;). Byłem tam od 7 do 21.02.2014. El Gouna to nowoczesny kurort, który jest położony 25 km na północ od Hurghady. Warunki do pływania świetne :D , prawdziwą przyjemnością było włożyć 150 % w treningi. W swoim treningu skoncentrowałem się na tym aby nauczyć się wrapped i riley to blind na switch’u – jak postanowiłem tak uczyniłem – umiem;). Przy dobrych wiatrach udało mi się raz zrobić back mobe i praaaawie low mob – wiem, jakie błędy popełniłem, więc teraz tylko czekam na okazję, żeby jeszcze raz skatować tricki. Miejscówka jest o tyle fajna, że jak załapie nie wtopę i sprzęt się popsuje to zdecydowanie szybko wszystko można naprawić, bo na miejscu jest serwis. Zdecydowanie wszystkim polecam wyjazd. Ja jestem zachwycony i jaram się na 100% i każdego będę namawiać do wyjazdu. Ekipa świetna, warunki przednie nic tylko trenować;). Jak zobaczycie na filmiku rescu działa w obie strony wyciąga z wody jak trzeba i na wodę :)
W każdym razie w kwietniu jestem tu z powrotem. Do zobaczenia i jeszcze raz dzięki za miły pobyt :D

Wróć do „Biznes Forum”