Którą szkółkę wybrać

Akcje promocyjne, programy lojalnościowe, przeceny, wyprzedaże, reklamy, ecommerce, etc.
Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post16 maja 2011, 08:44

Hej
ugestia jest taka: Nie ten dział. Jest coś dla "początkujących"i oferty komercyjne. A chłopaki co takie piękne galerie wrzucili pod tym postem to chyba głupich udają. Wrzućmy wszyscy, 30 szkółek jak cie proszę. Brawo za EGOIZM i marketing "PO TRUPACH". I śmiecenie na forum też.

ESKA - zgadzam się z Tobą w 100%. Ale takich rzeczy to powinien pilnować ADMIN - gdybym sam nie dorzucił tu galeryjki od siebie to pewnie na poście Ziomka by się temat skończył.

Admin chyba zmienił robotę, albo dużo na wodzie siedzi... :) Ostatnio pojawiło się duuużo postów (w tym oczywiście moich, robię to celowo), niezgodnych z regulaminem.

Bo:
Co wolno wojewodzie to nie tobie narodzie

Albo jesteśmy równi, albo
wrócił freestyle na KF.
:)

Pozdrawiam
Lussik

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 09:56

Lussik | EASY Surf Center pisze:Admin chyba zmienił robotę, albo dużo na wodzie siedzi... :)

Byłem tydzień w Hamacie gdzie "niestety" cały tydzień wiało :) ale już robię porządek :)

PS: post przeniesiony

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 10:18

przemass pisze:Instruktorzy - pracujący w ciągu ostatnich 5 lat w obu wyróżniających się tutaj szkołach ;) ..

zagalopowałeś się po raz kolejny.. przyzwyczajam się..
zapytam może wprost: WYMIEŃ choć JEDNEGO instruktora (skoro jest ich kilku) ,
który pracował nawet i w ciągu ostatnich 10 lat przy obozach WAKE.PL
a teraz "współtworzy piękny klimat" Molo, w którym pracujesz.. ??

pzdr

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 10:29

Ziomek. pisze:
przemass pisze:Instruktorzy - pracujący w ciągu ostatnich 5 lat w obu wyróżniających się tutaj szkołach ;) ..

zagalopowałeś się po raz kolejny.. przyzwyczajam się..
zapytam może wprost: WYMIEŃ choć JEDNEGO instruktora (skoro jest ich kilku) ,
który pracował nawet i w ciągu ostatnich 10 lat przy obozach WAKE.PL
a teraz "współtworzy piękny klimat" Molo, w którym pracujesz.. ??

pzdr

NIe nie - to JA się przyzwyczajam do konkurencji z Tobą ...

niestety :?

widzę że skoro tylko TY masz licencję na prawdę, może należy to korygować ... :?: :idea:

Pracowałem przez 2 lata przy Twoich obozach między innymi....

Podobnie drugi Przemo, który teraz robi nam zdjęcia, z wyjazdów między innymi....

Podobnie Jacek....między innymi...

na koniec - ŻADEN ze świetnych instruktorów których masz na fotkach już z Tobą nie pracuje.

I wreszcie na koniec - Obozy W MOLO SURF są organizowane pierwszy sezon co prawda - ale od początku zrezygnowaliśmy z namiotów dla podniesienia standardu i komfortu dzieciaków... :idea:

pzdr.

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 10:56

przemass pisze:
Podobnie drugi Przemo, który teraz robi nam zdjęcia, z wyjazdów między innymi....

pzdr.

..jesteś pewien, że powinienem opisać TU tę sytuację ? :wink:
..łącznie z przesłuchaniami na policji? może się zrobić ciekawie.. :wink:

poprowadź Szkołę choćby 5 lat - dopiero raczkujesz w temacie - i zobaczysz JAK DŁUGO instruktorzy są w stanie pracować w tej branży
jeśli komuś otwiera się szansa na własny biznes, dostaje możliwość wyjechania na stypendium zagraniczne lub ..ofertę stałej całorocznej pracy
to trudno się dziwić, że musi zrezygnować..
ze wszystkimi o dziwo pozostajemy w super relacjach i wpadają do bazy kiedy tylko mogą..

co do zakwaterowania obozów nie w namiotach
polecam dopilnować formalności w Kuratorium
z doświadczenia wiem, że trudno jest tam przepchnąć INNĄ formę zakwaterowania..
ze względu na rozbudowane przepisy bezpieczeństwa, min przeciwpożarowego, sanepidu itd :idea:

pzdr

PS: widzę, że jednak wskazówka o kanapie przy windzie JEDNAK się przydała :lol:

przemass
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 11:08

Ziomku - opisuj GDZIE chcesz - ze WSZYSTKIMI konsekwencjami, również niesłusznego oskarżenia, jak być może nie wiesz - w sprawie pojawiły się nowe okoliczności...więc śmiało :)

Mam nadzieję że poprowadzę, chociaż czytając czasem to forum, nie wiem, czy warto - dla mnie NIE spina jest sensem życia :wink: ale jednak spróbuję :D

Szanuję Wake.pl i Ciebie osobiście, zawsze szanowałem jako szkołę, gdzie się uczyłem, pracowałem, również obozy miały/mają bdb klimat - jestem tutaj tylko po to żeby nie patrzeć jak innych robi się w balona.

Instruktorów rozumiem doskonale - sam nim jestem - po prostu - pytałeś JACY to Ci odpowiedziałem...

pzdr

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 11:34

przemass pisze:Ziomku - opisuj GDZIE chcesz - ze WSZYSTKIMI konsekwencjami, również niesłusznego oskarżenia..

nie zrobię tego, nie zniżę poziomu , MIMO WSZYSTKO..
ale ręce opadają ..bo pamiętam, jak SAM dzwoniłeś ze snowkite na Śnieżce, gdy wypłynął UKRADZIONY w WAKE.PL nowy kite.. :(
a "instruktor" którego wymieniłeś, dostał ode mnie zakaz pojawiania się na terenie naszej bazy..
podobnie jak wilczy bilet w TRZECIEJ za znanych mi baz..

dla mnie koniec tematu..

pzdr

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post16 maja 2011, 12:09

A tu sie tak ladnie skiskacie :lol: :lol: :lol:

Obrazek

No tak... ale przeciez eM jest mniej niz Wu :doh: :doh: :doh: O.K. :thumb:

Obrazek

robertdr
Deska: biały Yamay
Latawiec: trzy gabrysie
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 12:16

No to zaczął się sezon ......... "Ziomka". Teraz bełkot tego gościa będzie w każdym temacie - np: Jaka prognoza na jutro - odpowiedź wskazanego wyżej: wake.pl to najlepsza szkoła, a sprzęt, którym handlujemy the best (nomen omen) :lol:
Żałuję tylko, że kiedy jakiś burak o nicku Ethanolriver(na głównym temat amatorszczyzna) zaatakował Ziomka po chamsku, to pomimo całej niechęci wziąłem go w obronę. Chyba nie warto sam sobie hoduje wrogów swoim zachowaniem (chyba 2 lata temu był taki temat "kto nie lubi Ziomka" - tyle w temacie. A do wiadomości wszystkim
1. nie mam szkółki tu i nigdzie indziej
2. nie jestem instruktorem, tudzież z branży
3. pływam dla przyjemności i na forum też zaglądam dla przyjemności
4. byłem klientem easy (jeszcze z czasów windsurfingu), baywind i Przemasa Molosurf (kite), oraz kite.pl - I BYŁEM BARDZO ZADOWOLONY :clap: :clap: :clap:
5. Ziomka klientem nie będę - nachalnym akwizytorom stanowcze NIE :naughty:

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 13:16

robertdr pisze:No to zaczął się sezon ......... "Ziomka". Teraz bełkot tego gościa będzie w każdym temacie - wake.pl to najlepsza szkoła, a sprzęt, którym handlujemy the best :lol:

z całym szacunkiem - tak nie pisałem i pisał na pewno nie będę
ale rozumiem Twoje stanowisko w sprawie, jako klienta Molo..
na szczęście WAKE.PL również ma zadowolonych klientów :]

pzdr

przemass
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 17:07

Nie chce mi się ciągnąć tego wątku - szczerze, więc może skończę tak:

- wiem, że możesz Ziomku nie pamiętać, ale to była nasza prywatna rozmowa i nie o snowkite na śnieżce się rozchodziło ( inne miejsce ). Widziałem na własne oczy fakturę ebay na temat kupna tego latawca, niestety dopiero 3 lata później - wiosną - NIE MÓGŁ więc być skradziony z Twojej szkoły - tyle jeśli chodzi o rozliczenie między mną a Przemem i Tobą. wkleję jak będzie normalny net wreszcie.

- Robert był moim klientem w Brazylii, kiedy jeszcze o Molo nikt nie słyszał nawet zdania, cieszymy się że jesteś zadowolony Robercie.

- NIGDY nic złego nie pisałem ani nie będę pisał o szkole Wake.pl, o ludziach którzy tam pracowali ani nawet o Ziomku pomimo wielu złośliwych uwag pod moim adresem. Obrażałoby to moją pracę którą również w niewielkiej cegiełce wkładałem w rozwój tej szkoły...Dlatego kłótnie i wypominania obozów i innych spraw pozostawiam na boku. OD TERAZ - dla dobra forum, po prostu oficjalnie ignoruję tego typu akcje jakie odbywają się powyżej, mam tylko nadzieję że ADMIN zareaguje na swoim forum w kwestiach wrzucania zakamuflowanych ofert w działach NIEBIZNESOWYCH, nieuczciwej sprzedaży ( także swoich ) latawców itd.itp....liczę na to chociaż...wiem jak będzie :wink:

pozdrawiam

P.

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 17:32

przemass pisze: Widziałem na własne oczy fakturę ebay na temat kupna tego latawca, niestety dopiero 3 lata później ..

.

chętnie więc tę fakturę w miarę mozliwosci zobaczę
bo jak wiesz, firma ta była i jest nadal MOCNO niszowa, ilość jej kajtów w Polsce oceniam na wtedy na maksymalnie ..kilka sztuk :idea:
a tu się akurat zgadzał (wedle TWOJEGO opisu :idea: ) zarówno MODEL, jak i ROZMIAR a nawet KOLOR :shock: skradzionego w WAKE.PL latawca :(

przy czym obaj wiemy , że nie była to niestety jedyna rzecz i w niejednej niestety szkole..
ale na tę akurat BYŁ dowód.. ...BYŁ... ..bo po 3 latach pojawiły się "nowe okoliczności" :thumbsup:

pzdr

robertdr
Deska: biały Yamay
Latawiec: trzy gabrysie
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 19:39

Ziomek. pisze:
robertdr pisze:No to zaczął się sezon ......... "Ziomka". Teraz bełkot tego gościa będzie w każdym temacie - wake.pl to najlepsza szkoła, a sprzęt, którym handlujemy the best :lol:

z całym szacunkiem - tak nie pisałem i pisał na pewno nie będę
ale rozumiem Twoje stanowisko w sprawie, jako klienta Molo..
na szczęście WAKE.PL również ma zadowolonych klientów :]

pzdr

Kolego,
napisałem, że byłem klientem kilku szkółek i sklepów (od Hydrosfery po surf chatę jeszcze na maszo), między innymi byłem klientem Przemka przed powstaniem Molosurf. I nie znalazłem ich w natrętnej reklamie, tylko z polecenia. Dlaczego nie widzę poleceń od Twoich klientów? :pray:
Nie oto jednak chodzi - mój sprzeciw dotyczy Twojej reklamy, a właściwie sposobu w jaki to robisz, martwię się o Ciebie (jak będziesz miał takie parcie możesz nie dożyć mojego wieku) :D
Niestety już ze dwa lata temu zwracałem Tobie na to uwagę - wcinasz się w każdy możliwy wątek i nachalnie reklamujesz - napisałem wtedy, że nic od Ciebie nie kupię, i tak zostanie do momentu kiedy się nie zmienisz. Jeżeli nie uważasz wcięcia się w temat w taki sposób za nachalną reklamę (a wg tego co piszesz powyżej uważasz inaczej) chyba się nie zrozumiemy. Wystarczyłoby wpisanie czegoś w stylu "są jeszcze inni, zapraszamy" i nie byłoby tego całego zamieszania,

udanego sezonu - WSZYSTKIM :D

Pióro

Post16 maja 2011, 21:40

no i pięknie
nie chciałam robić zamieszania:(
miałam nadziej ze ktoś mi po prostu pomoże....:( liczyłam na posty osób które na jakimś obozie już były, nie koniecznie tych 2 szkółek....
nie kłóćcie się o jednego klienta:D bardzo ładnie proszę:D
chyba pasja powinna łączyć a nie dzielić... a może to nie prawda i wszyscy zaczną się żreć o tysiaka??? :P
pozdrawiam was serdecznie i dziękuję za jakikolwiek odzew:)
Peace :)

przemass
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 22:09

Wiesz co, szczerze - najlepiej chyba zrobisz jeśli przejdziesz się po wszystkich szkołach z tych wybranych przez Ciebie, porozmawiasz z ludźmi, menadżerem - i się zdecydujesz - daleko od kempingu do kempingu przecież nie jest ;) a miejsce na obozie dla zainteresowanych zawsze się znajdzie. I wtedy sobie wybierzesz...

pozdrawiam

Wróć do „Biznes Forum”