Praca nie związana z latawcem

Akcje promocyjne, programy lojalnościowe, przeceny, wyprzedaże, reklamy, ecommerce, etc.
Awatar użytkownika
jacobi

Post01 lut 2015, 20:42

Cześć. Jak wiadomo nie wszyscy będą instruktorami czy sportowcami. Zastanawiam się więc nad inną "robotą". Miałem już kilka pomysłów, teraz jednak chce się zająć menadżerką. Co o tym myślicie? Myślę, że sprawny menadżer to dosyc niespotykane zjawisko na naszym rynku. Oczywiście nie mam o tym pojęcia :-) Moglibyście mi coś napisać o zawodzie menadżera? Chodzi mi o menadżera sportowego rzecz jasna. Są tu w ogóle osoby, które się tym zajmują lub zajmowały? Z tego co sprawdziłem, musiałbym zrobić jakiś dyplom, bo tak bez ciężko się starać o sensowną pracę. znacie jakieś, godne polecenia uczelnie? Znalazłem uczelnie biznesową z dobrymi opiniami i sprawdziłem rankingi, jest faktycznie na czołówce, tylko nie wiem do końca czy jest to faktycznie coś dla mnie, mam na myśli te studia http://studiamba.wsb.pl/profil-sluchacza Znacie? I proszę o Wasze zdanie w tym temacie.

Wróć do „Biznes Forum”