O'neill Winter Wetsuits 2014 /2015 nowości

Akcje promocyjne, programy lojalnościowe, przeceny, wyprzedaże, reklamy, ecommerce, etc.
kite24.pl
Deska: SU-2
Latawiec: Gin Cannibal
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 29 razy
Kontaktowanie:

Post22 wrz 2014, 16:17

na bardzo chłodne dni w Oneillu na 2015 pojawia się Pyrotech w/hood 6/4mm
Technobtter Firewall na klatce piersiowej i plecach ( osłaniający nerki) z pęcherzykami powietrza tzw. plastry miodu
Kaptur wewnątrz jest z technobutter bardzo przyjemny w dotyku . szybko schnący ,elastyczny i bardzo ciepły.
Pianka bardzo lekka w porównaniu do standardowych neoprenów .
Obrazek
Obrazek

andrzejwodejszo
Deska: SU-2, MOSES
Latawiec: komórkowe Ozony / SU-2 / Moses
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 46 razy
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2014, 16:21

dostępne także damskie wersje Pyrotecha 6/4 Z kapturem ! ( lub bez )
Obrazek
Najcieplejsza w tej chwili pianka dla kobiet - Technobutter, klejone szwy i zintegrowany kaptur to komfort termiczny w najzimniejsze dni.

Obrazek

więcej info http://www.kite24.pl/product_info.php?products_id=1376 oraz http://www.kite24.pl/product_info.php?products_id=1378

andrzejwodejszo
Kontaktowanie:

Post02 paź 2014, 12:05

Dotarły także najnowsze damskie D-Lux MOD 5/4 - ( odpowiednik Mutanta męskiego ) z odpinanym kapturem / kołnierzem oraz superfreak damski 5/4mm

Obrazek - superfreak
Obrazek - D-Lux - w komplecie kaptur i kołnierz do przypięcia

Dodatkowo najnowsze rękawice O'Neill Miten
Obrazek

i gooru
Obrazek

proponujemy także docieplacze Hyperfreak z materiału 0,5mm technobutter
Obrazek

andrzejwodejszo
Kontaktowanie:

Post07 lis 2014, 11:38

Buty o grubości 7mm !!! dostępne - Model Heat . Bardzo ciepłe i grube.
Obrazek
Dostępne rozmiary 10,11,12
Zainteresowanych proszę o priv/maila andrzej@kite24.pl

andrzejwodejszo
Kontaktowanie:

Post17 lis 2014, 15:18

zapraszamy na mega obniżki ciuszków suchych i mokrych marki O'neill
http://www.kite24.pl/advanced_search_re ... =o%27neill

kite24.pl
Deska: SU-2
Latawiec: Gin Cannibal
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 29 razy
Kontaktowanie:

Post24 lis 2014, 10:25

nowe Psycho 3 5/4mm mega rewelacja na obecne warunki termiczne a TB zapewnia bardzo szybkie wysychanie pianki
nowy dostępny kolor http://www.kite24.pl
Obrazek
Obrazek

dasnsad
Deska: Clash 138
Latawiec: Razor
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 16 razy

Post28 lis 2014, 22:11

Siemanko,
W ostatnich dniach stałem się właścicielem pianki O'neill Psycho 3 2015 5/4mm. Generalnie w O'neillach pływam już 4 sezon i zawsze jestem zadowolony jednak w tym roku to co dostałem przekroczyło wszelkie moje oczekiwania. Warto zaznaczyć że w swoich piankach zazwyczaj kładłem nacisk na komfort i elastyczność a nie ciepłotę, więc nigdy nie posiadałem tak grubej piany. Dodatkowo nigdy nie brałem pianki z zamkiem z tyłu ponieważ lubiłem te z przodu, gdyż nie nalewało mi się tam tyle wody. Dla zaznaczenia to jest model piany którą posiadam, a pod nią moja poprzednia:

http://www.powerkiteshop.com/images/pro ... sycho3.jpg

http://www.rightstuff.gr/images/oneill/ ... ak2012.jpg

Na początku chciałem podziękować kite24 za tak fachową i genialną pomoc w doborze. W czasie konwersacji zatroszczyli się o wszystko byłem informowany o wszystkim (naprawdę) od momentu wyboru do wysyłki. Dodatkowo od razu po odebraniu pianki z 5 minut po podpisaniu kwitku odbioru dostałęm telefon czy wszystko pasuje i się zgadza. Naprawdę dziękuje, zakupy w tak fachowym sklepie to prawdziwa przyjemność. :thumb: :thumb: :thumb: Dziękuje za przekonanie do M-ki jest idealna :clap:

Wracając do pianki jest to model z wyższej półki także spodziewałem się że będzie dobra nawet bardzo, jednak to co dostałem przekroczyło wszelkie oczekiwania. Pianka już w samym dotyku wydawała się inna: miękka i leciutka (na początku myślałem że to bluza którą zamówiłem, paczka była tak lekka). Oglądając szwy można zauważyć, że wszystko jest bardzo mocno posklejane i zszyte i na pewno będzie dużym problem ją zniszczyć. Ubrałem ją w domu, wchodzi łatwiutko i wygodnie przeciwnie do frontzip'a. Od razu czuje się w niej jakby była szyta na miarę. Dodatkowo po 3 minutach spociłem się jak po godzinie intensywnej sauny, jest NAPRAWDĘ bardzo ciepła. Dodatkowo O'neill poprawił błędy z poprzednich modeli i pozaklejał szwy w okolicach kości ogonowej (chyba wszyscy wiemy gdzie jest), przez co nie trzeba się martwić, że po mocnym schyleniu możemy się zdziwić na plaży. Jednym słowem wielki LUKSUS innych słów brakuje. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Teraz pora przejść do testu na wodzie. Najpierw warunki: poranek, końcówki listopada odczuwalnie -3 C . Początkowo nie chciałem w nią wchodzić planowałem porobić zdjęcia i siedzieć na brzegu. Jednak byłem na miejscu, pianka sucha nie widziałem przeciwwskazań. Szybka przebierka i myk do wody. Pierwsze wrażenie: wooow woda jest całkiem ciepła. Jednak w butach wake'owych chwilkę mi pochulało wody po stopach i myślę że odpadną. No nic zaciskamy zęby i pływamy. Tego dnia zaliczyłem wiele gleb pływałem 1,5h i tu najciekawsze pomimo leżenia w wodzie piana w środku SUCHUTKA, byłem w ciężkim szoku. :shock: :shock:
Dodatkowo elastyczność była niesamowita przełożenie baru było tak łatwe jak w piance 3/2 naprawdę czułem się w niej jak w drugiej skórze. :thumbsup: :thumbsup:
Pierwszy raz pływałem w tak grubej piance jednak czułem się komfortowo nic mnie nie bolało a ciepło było mi jak w suchym bolku, nistety kończyny wymarzają :( przez co musiałem zejść. Teraz strasznie żałuję :pray: :pray: , no nic zdarza się. Pianka wydała mi się idealna i taka dokładnie jest od pierwszego wrażenia do teraz O'neill mnie zaskakuje.

W trakcie powrotu do domu upchnąłem pianę na szybko w plecaku żeby się nie walała po furze i nie robiła syfu. Zawsze jak wyciągałem superfreak'a był mokry na maksa i schnął ok 5h, tutaj zaskok z mojej strony, Psycho już prawie suchy. W środku nówka funkiel, a powtarzam pianka była upchnięta w plecaku. Na zewnątrz wilgotna ale nie całkowicie mokra taką jaką ją pakowałem. Wywiesiłem w pralni w ciepełku akurat schodziłem po bluze po może z 30 minutach patrze a ona z obu stron suchutka jak nigdy nie wyciągnięta. Niestety jeden minus jest tak szczelna że jak ktoś ma zamiłowanie do: "lania w pianę" to może mieć straszną lipę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale spokojnie raz dwa się ściąga, nie trzeba być joginem żeby tego dokonać (if you know what i mean).

Takie szybciutkie podsumowanie tego co dostałem. Aktualnie nie spotkałem tak dobrej pianki w której czułem się tak wygodnie. Pomimo swojej ceny, jest warta każdej złotówki i na pewno szybko się zwróci w czasie zimniejszych dni. Dodatkowo jej właściwości nie są nawet zbliżone do modeli innych flagowych firm. Jest to zdecydowany skok technologiczny. Zazwyczaj jestem sceptykiem i nie wierzę w te wszystkie bajki o super hiper mega materiałach, niestety w tym przypadku musiałem. Polecając ją jakiejś grupie osób na pewno powiedziałbym, że jest to pianka dla wszystkich tych którzy maksymalnie cenią sobie: komfort, ciepłotę i wygodę. Jest jedną z niewielu która wygląda tak solidnie że jestem pewien że posłuży mi na pewno więcej niż jeden sezon.

Jeszcze raz dziękuje Kite24 za fachową obsługę i pomoc.
Aha no tak, żeby nie było że jest to krypto konto jakiegoś pracownika (bo tak zachwalam)
Pozdrawiam
Kamil Krawczyk

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post29 lis 2014, 10:15

dasnsad pisze: Aktualnie nie spotkałem tak dobrej pianki w której czułem się tak wygodnie. Pomimo swojej ceny, jest warta każdej złotówki

..od 4 sezonów mam to samo :thumb:
jak pisałem wielokrotnie: "są pianki i jest O'NEILL" :hand:
czytając Twój opis - jakbym czytał swoje wrażenia

z uśmieszkiem czytam o super wygodnych i ciepłych nowościach typu włókna samogrzejne bio silver coś tam :wink: innych firm,
a potem co roku biorę do ręki inne pianki i nawet nie trzeba ich zakładać by czuć różnice :hand:

gratuluję wyboru, decydując się na topowego O'neilla - trafiasz w ślepą uliczkę, na inne pianki ciężko już się po niej zdecydować :thumb:

peace

Wróć do „Biznes Forum”