Mam do Was takie pytanko , otóż czy Waszym zdanim przechowalnia sprzetu do pływania (tj. kite'y, deski, windsufing, ewentualnie skutery wodne) 15 km od Władka miała by szanse zadziałać i czy znaleźli by się chetni ?
Dysponuje duuużym, bezpiecznym pomieszczeniem na tej trasce. Początkowo myślałem o szkółkach które chyba z grubsza zawijają się ze sprzętem po sezonie i muszą gdzieś go ulokować, aczkolwiek zadzwiło mnie że za zwyczaj cały sprzęt jest wyprzedawany po sezonie . Stąd kolejne ukierunkowanie na osoby prywatne .Od razu pomyśłałem o ludziach z poza Pomorza. Dla mnie jazda z czymś na dachu jest niekomfortowa ze względu na świsty, strach że cos jest źle zabezpieczone. Zapchany bagażnik również nie pomaga w zapakowaniu sie np. na wakacje szczególnie z rodzinką czytaj dzieci. Wydaję mi się że znaleźli by się chetni na przechowanie sprzętu w dogodnych warunkach nieopodal spotów jak cały płw czy Rewa. Są to jednak tylko moje spekulacje więc chętnie poznam Wasze zdanie za co z góry dzięki. Pozdrawiam