Poszukuję latawca w rozmiarze 12 metrów w dobrym stanie (2012+), na chwilę obecną robię jakieś podstawowe skoki, switch , uczę się podstawowych tricków. Klasyczny C jeszcze raczej nie dla mnie, więc raczej szukam coś 'łatwiejszego' , no optymistycznie patrząc w przyszłość jakieś Open C też wchodzi w grę. Pływam 90% na zatoce i na razie tak zostanie , także wszystkie latawce typowo wave mnie nie interesują. Latawiec szukam w okolicy 2000 zł, jeśli będzie w komplecie z barem to mogę coś tam jeszcze dorzucić. ( Za oferty 2500 + jednak na pewno dziękuję) Oferty proszę kierować tu lub na maila- jacek.mrocz@gmail.com.... ostatnia kwestia drobne zaklejenia/ małe szycia materiału wchodzą w grę , jednak nie interesują mnie żadne klejone tuby itp.
Pozdro
PS mały offtopic na koniec - wie ktoś czemu forum zawsze poprawia mi wiadomości i po adresie mailowym wstawia mi kropkę? najpierw myślałem, że to autokorekta jakaś na telefonie, ale komputer/ drugi komputer, zawsze tak samo. Mogę ją nawet dziesięć razy kasować a i tak wrzuci...
a nawet co edycję dorzuca następną