mam do sprzedania Torczyka 10m 2009 rocznik, biało-zielony, zielono-biały
bardzo mało używana (jestem drugim właścicielem), mam ją od 2011 a pływania moge policzyć na palcach obu rąk

stan, jak na wiek latawca oceniam na db, materiał szeleszczący (!), żadnych dziurek, niewielkie i nieliczne otarcia.
była naprawiana tuba główna 2 lata temu - balon i poszycie, od tego czasu używany nie raz, bez żadnych problemów ani zmian w zachowaniu latawca, naprawa mało widoczna

z minusów musze doliczyć tez nieszczelnego octopusa w dwóch poprzeczkach (tzn. po spuszczeniu powietrza z tuby głównej i zwinieciu latawca "na długo" z jednej poprzeczki od razu ulatywało powietrze, druga po paru chwilach robiła się miękka - powietrze uciekało do tuby głównej, nie "zarejestrowałem" żadnych zmian ciśnienia w tubach po paru godzinach pływania, reszta poprzeczek trzyma dobrze

do zestawu dorzucam bar w naprawde bardzo dobrym stanie, linki są stosunkowo sztywne, trzymają splot, nie ma supełków, owijka trzyma sie świetnie. Jedynie donkey dick "nie stoi" na baczność, ale spełnia swoją rolę

Fotki dorzucę prawdopodobnie w ten weekend, również wtedy bedzie można obejrzeć i ew. potestować latawkę w Chałupach

dodatkowe info na PW
cena...1200 i sie targujemy

pozdrawiam