RRD Hyper-Type 12m + 9m + bar + plecak

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
soli

Post25 cze 2014, 10:58

RRD Hyper-Type 12m + 9m + bar + plecak

W skład zestawu wchodzą:

1) kite: RRD Hyper-Type 12m2
2) kite: RRD Hyper-Type 9m2
3) kompletny oryginalny bar
4) oryginalny plecak - mieści wszystko powyższe

RRD Hyper-Type uniwersalny, stabilny i dość szybki latawiec
System czterolinkowy
Single Pump System,
Total de-power,
Małe siły na barze.

Stan sprzętu jak na zdjęciach (więcej zdjęć na życzenie):

12m2 - stan dobry, 3 małe nacięcia (0,5-1cm) były zabezpieczone taśmo naprawczą (2 zostały odklejone na potrzeby zrobienia zdjęć, na zdjęciach widać pozostałość po kleju), jest to pamiątka po muszelkach na Soma Bay w Egipcie, kajt nie był szyty, tuby 100% szczelne, kupiłem go w 2012 roku w praktycznie idealnym stanie, używany przeze mnie jeden sezon (6 dni na naszym półwyspie, 6 dni w Egipcie)

9m2 - stan dobry, 1 wykonane profesjonalnie przeszycie, kupiłem go w 2012 roku, użyłem tylko 1 raz (w Egipcie), naprawa ta w żadnym stopniu nie miała wpływu na pływanie, tuby 100% szczelne, kupiłem go jako uzupełnienie do 12m2.
bar - stan dobry+, linki nie są poprzecierane, nie mają żadnych supełków, końcówki nie styrane. mało używany, pasuje do obu sprzedawanych latawców, kupiony w komplecie z latawcem 12m2 w idealnym praktycznie stanie.

plecak - stan bdb, bez uwag

Cena: 1500 (do negocjacji)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro

Wróć do „Latawce / Kite'y”