Flysurfer Unity 10m2 jak nowy

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
krzysztofjerzyna

Post05 lip 2013, 16:00

Flysurfer Unity 10m2 jak nowy

Używany zaledwie kilka razy na wodzie. Wysztko w jak najlepszym porządku. Materiał jak nowy, linki równej długości, żadnych plam, napraw ani nic z tych rzeczy.
Sprzedaję tylko dlatego, że główna użytkowniczka zaszła w ciążę, więc ten i pewnie następny sezon ma z głowy.

Sprzęt idealny dla początkujących i średnio zaawansowanych. Nie podwija się, szkwały nie robią na nim wrażenia i jest niemal niemozliwe, żeby go zawinąć w locie.
Jednocześnie jest reaktywny, zwinny i wiele wybacza. Wszystko czego spodziewalibyście się po marce Flysurfer.
Świetny na wodę, śnieg i ląd.

Więcej info na stronie polskiego dystrybutora:
http://www.airman.pl/index.php/latawce/13

Oczywiście w komplecie linki i bar Flysurfer Infinity 2.0 (http://www.flysurfer.com/produkte/kites/infinity-bar/)
A także oryginalny plecak Flysurfer i zestaw naprawczy.

Cena 4000 (do negocjacji)
Tel. 512980730
Artur
Załączniki
IMAG0078.jpg
IMAG0078.jpg (117.1 KiB) Przejrzano 1356 razy
unity.jpg
unity.jpg (24.94 KiB) Przejrzano 1356 razy

Awatar użytkownika
Kristoff
Deska: Shinn Bronq Heritage, LF Foil
Latawiec: Flaj Speed 3, Flaj Boost
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 28 razy

Post05 lip 2013, 17:04

Dam 2 tys. Bez negocjacji. Gotowka.

krzysztofjerzyna

Post05 lip 2013, 17:09

:)

Awatar użytkownika
Kristoff

Post05 lip 2013, 18:01

Pomyśl. Zastanów się. Ja poczekam...Wrzuć frazę "flysurfer" na allegro i popatrz co i po ile tam jest...Speed3, 12 kosztuje 2500...

Jak się zdecydujesz, daj znać...jak chcesz jednak ponegocjować, zaproponuj coś w okolicach mojej propozycji. W innym przypadku powodzenia - niech leży i czeka - ciąża nie choroba ;-). Właścicielka urodzi i wróci do pływania :-)

krzysztofjerzyna

Post06 lip 2013, 01:26

No to kupuj tego Speeda stary:)
No chyba, że temu kolesiowi próbujesz zbić na 1000 zeta:)

Trochę popłynąłeś z tym Speededm powiem Ci. Nie dość, że wyniuchałeś najtańszą ofertę na allegro, to jeszcze zaniżyłeś jej cenę. Co więcej, ta oferta, którą prawdopodobnie masz na myśli, to aukcja. Kończy się za tydzień, wtedy zobaczymy za ile rzeczywiście się sprzedał.
O ile mnie pamięć nie myli Speed 3 jest produkowany od 2009 roku, Unity od 2011. Równie dobrze tamten mógł być targany po ściernisku przez 4 lata i nie wieżę, żeby ktoś sprzedawał tak tanio 'mało używaną' zabawkę o ile nie potrzebuje nagle kasy.
Mój jest praktycznie NOWY. Każdy, kto cokolwiek wie na ten temat może to sam stwierdzić. Wystarczy rzut oka na linkę depowera, troczki, bloczki i inne pierdoły. Jest lśniąco biały tam gdzie powinien, żadnej plamki itp. Nowa taka zabawka kosztuje 4990 zeta. Jestem gotów zrzucić trochę z ceny, ale nie wydaje mi się, żeby była ona zbyt wygórowana za rzecz, która jest niemal nieużywana.
Gdybym miał go sprzedać za 2 koła to prędzej zrobiłbym dokładnie to co proponujesz. Najwyżej latawiec pokurzy się w szafie 2 lata a potem będzie tak samo zajebiście się sprawował. Mi też się nie spieszy;)

Polecam wszystkim którzy chcą mieć kupę frajdy i rozumieją, że porządnych rzeczy nikt nie rozdaje za darmo.

Awatar użytkownika
Kristoff

Post06 lip 2013, 09:13

krzysztofjerzyna pisze:No to kupuj tego Speeda stary:)
No chyba, że temu kolesiowi próbujesz zbić na 1000 zeta:)

Trochę popłynąłeś z tym Speededm powiem Ci. Nie dość, że wyniuchałeś najtańszą ofertę na allegro, to jeszcze zaniżyłeś jej cenę. Co więcej, ta oferta, którą prawdopodobnie masz na myśli, to aukcja. Kończy się za tydzień, wtedy zobaczymy za ile rzeczywiście się sprzedał.
O ile mnie pamięć nie myli Speed 3 jest produkowany od 2009 roku, Unity od 2011. Równie dobrze tamten mógł być targany po ściernisku przez 4 lata i nie wieżę, żeby ktoś sprzedawał tak tanio 'mało używaną' zabawkę o ile nie potrzebuje nagle kasy.

Nieważne od kiedy produkowany, dla przebiegu ważne kiedy kupiony i użyty po raz pierwszy i ile razy. Poza tym Speeda już mam.

krzysztofjerzyna pisze:Mój jest praktycznie NOWY. Każdy, kto cokolwiek wie na ten temat może to sam stwierdzić. Wystarczy rzut oka na linkę depowera, troczki, bloczki i inne pierdoły. Jest lśniąco biały tam gdzie powinien, żadnej plamki itp. Nowa taka zabawka kosztuje 4990 zeta. Jestem gotów zrzucić trochę z ceny, ale nie wydaje mi się, żeby była ona zbyt wygórowana za rzecz, która jest niemal nieużywana.

Z latawcami jak z autami - kupisz nowy, wyjdziesz z "salonu" i traci 30% wartości.
krzysztofjerzyna pisze:Gdybym miał go sprzedać za 2 koła to prędzej zrobiłbym dokładnie to co proponujesz. Najwyżej latawiec pokurzy się w szafie 2 lata a potem będzie tak samo zajebiście się sprawował. Mi też się nie spieszy;)

Wobec tego powodzenia w czekaniu i miłego używania za 2 lata. Za rok pewnie wyjdzie Unity 2...

Wróć do „Latawce / Kite'y”