Witam, Mam do sprzedania Cabrinha Convert 7m2 2010 r. Latawiec w mega dobrym stanie. Zależy mi na szybkiej sprzedaży. Info, zdjęcia, cena na maila. Pozdro
Witam! Mam na sprzedaż latawiec RRD Obsession 2010 7m, kolor biało żółto pomarańczowy. Latawiec w stanie bardzo dobrym-. Nigdy nie był naprawiany. Używany od nowości tylko przeze mnie. Wszystkie tuby trzymają powietrze. Cena 1100zl - sam latawiec. Mogę sprzedać z RRD Global bar V3. Cena baru 650 stan dobry. Sprzęt do obejrzenia w Gdyni.
Witam. Bardzo dziękuję za oferty, jeśli mogę prosić o fotki i ceny (tam gdzie ich nie ma) to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Jacek selim.murza@onet.eu
czołem, kupiłem 2 tyg. temu [ale nie popływałem, wiało nie za mocno] naisha torcha 2010, sprzedam po kosztach 1300 z barem+plecak. Stan bdb, nigdy nieuszkodzony,mało pływany. Gotowy do zabawy pzdr zulik
cechy latawca: -jak REBEL, tylko na 4 linki -rewelacyjny materiał D2 -one pump -bardzo dobra jakość wykończenia -konstrukcja typu BOW/delta -stan idealny, bardzo mało używany, kupiony w PL, nie szkółkowy, 1 właściciel