Kupiłem z tej aukcji SS rpm 12. Na kup teraz. czarno- żółto- niebieski
http://allegro.pl/kite-latawiec-slingsh ... 05896.html
Cena była dobra opis że stan super więc pomyślałem- nawet jeśli tam jakaś łata sie trafi to przeżyję za tą cenę.
Dzwonimy, wysyłamy sms, maila. Okazuje się zę latawiec ma jedna łatę- tak ja zresztą teraz na zdjeciu 3 pokazano- na Tubie głównej. A kij pomyślałem- ładnie zrobiona wiec bierzemy ( chociaż nigdy nie wziąłem latawca łatanego odkąd jestem w miarę świadomy)
Przychodzi latawiec (opis rzeczywisty): 5 łat nie to że przyklejek tylko łat z nitką- z czego 4 na Tubie głównej i 1 na poszyciu. Poza tym kilka małych dziurek na poszyciu nie zabezpieczonych - powiedzmy milimetrowych.
Nie mówię że gosc to oszust czy coś tam, ale nie chciał oddać kasy i przyjac latawca. Pisał żebym mu wystawił negatywa i nei zawracał gitary a on mi kasy nie odda bo mi wszystko opowiedział o stanie. Dopeiro jak postraszyłem policją i allegro to się zdecydował odesłac kasę.
Ogólnie biorąc pod uwagę wszytskie naprawy latawiec w stanie dobrym. ale WIEM Z PEWNEGO ŹRÓDŁA że gostek mówi ludziom dalej przez telefon że stan latawca jest idealny poza jednym małym przetarciem które tylko zabezpieczył łatką u celarka

Jeśli ktoś się uprze że bierze to niech koniecznie najpierw zobaczy osobiście stan latawca.
Pozdro