SS RPM 12 z allegro- UWAGA!!!!!!!

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Barosz21
Deska: SU-2 Warcraft
Latawiec: Zeeko Krush
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2012, 21:42

Nie lubię pisać takich postów ale nie chcę żeby was spotkało to co mnie.

Kupiłem z tej aukcji SS rpm 12. Na kup teraz. czarno- żółto- niebieski
http://allegro.pl/kite-latawiec-slingsh ... 05896.html

Cena była dobra opis że stan super więc pomyślałem- nawet jeśli tam jakaś łata sie trafi to przeżyję za tą cenę.
Dzwonimy, wysyłamy sms, maila. Okazuje się zę latawiec ma jedna łatę- tak ja zresztą teraz na zdjeciu 3 pokazano- na Tubie głównej. A kij pomyślałem- ładnie zrobiona wiec bierzemy ( chociaż nigdy nie wziąłem latawca łatanego odkąd jestem w miarę świadomy)

Przychodzi latawiec (opis rzeczywisty): 5 łat nie to że przyklejek tylko łat z nitką- z czego 4 na Tubie głównej i 1 na poszyciu. Poza tym kilka małych dziurek na poszyciu nie zabezpieczonych - powiedzmy milimetrowych.

Nie mówię że gosc to oszust czy coś tam, ale nie chciał oddać kasy i przyjac latawca. Pisał żebym mu wystawił negatywa i nei zawracał gitary a on mi kasy nie odda bo mi wszystko opowiedział o stanie. Dopeiro jak postraszyłem policją i allegro to się zdecydował odesłac kasę.

Ogólnie biorąc pod uwagę wszytskie naprawy latawiec w stanie dobrym. ale WIEM Z PEWNEGO ŹRÓDŁA że gostek mówi ludziom dalej przez telefon że stan latawca jest idealny poza jednym małym przetarciem które tylko zabezpieczył łatką u celarka :hand: . Ja generalnie odradzam nie ze względu na stan latawki tylko na to iż sprzedający jest nieuczciwy i możecie nie dostać tego co oczekujecie. :doh: a nie każdy ma ochotę się denerwować.

Jeśli ktoś się uprze że bierze to niech koniecznie najpierw zobaczy osobiście stan latawca.

Pozdro

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2012, 23:53

to jak na dwa razy uzyty, to troche duzo tych cerowan :? :? :? :?

chyba ze byl uzyty dwa razy ale

raz na Zanzibarze - pól roku i na Karaibach tez raz - przez rok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Świeżak

Post27 kwie 2012, 23:37

Właśnie ja go wciągnąłem...czekam na przesyłkę(za pobraniem) i nie wiem co robić...Ogólnie w takim stanie wart swojej ceny? Czy odpuścić temat?

alien5
Deska: 50fifty/XTR
Latawiec: Kahoona/Taboo
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2012, 08:55

Widzialem ten latawiec i przy cenie 1590zl odpusc go.
Piec sporych lat i czort wie co ten latawiec przeszedl.
Stan latawca kompletnie niezgodny z opisem aukcji (do super stanu to mu daleko), takze mozna wywnioskowac ze poprzedni wlasciciel ma sporo do ukrycia.
Wg. mnie lepiej doplacic te 200-300zl i kupic latawiec od uczciwej osoby, ktora rzetelnie przedstawi jego historie i ewentualne uszkodzenia.
Chyba nie chcesz zeby sprzet sie rozpadl po dwoch uderzeniach o wode?

Świeżak

Post28 kwie 2012, 10:56

Odpuściłem temat. Thx!

Wróć do „Latawce / Kite'y”