OZONE instinc 13m 2007r

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
eliminator103

Post11 paź 2009, 02:03

Hej, mam do sprzedania Ozona tak jak w temacie z 2007 roku ( pierwszy wlasciciel) nie z zadnej szkolki , wszystkie tuby sprawne zaleta tego latawca jest to ze nie jest One pomp kazda tube pompuje sie oddzielnie wrazie strzelenia kondona bardzo szybka wymiana i dziecinie prosta Latawiec jezeli chodzi o material jest naprawde w bardzo dobrym stanie , mial delikatne rozdarcie ktore zostalo zszyte u profesjonalisty szczerze jak kazdy wie szyty latawiec to naprawde nic takiego tym bardziej ze byl szyty na 100% w nie znaczacym miejscu.Dodatkowo material latawca jest elegancko szeleszczacy prawie jak noweczka:) bar pompka i plecaczek do zestawu:) ewentualnie jakby ktos chcial mam deseczke Nobile na wode dla gosia okolo 170-180cm wzrostu, bardzo fajna i przyjemna zaleta jej nadaje sie nawet do wake boardingu:D jak ktos bedzie zainteresowany prosze dzwonic lub pisac dla osoby chetnej dokladne fotki calego sprzetu baru itd. Na latawcu lata sie znakomicie bardzo dobrze spisuje sie juz przy slabych wiatrach malo tego jest on o wiele lepszy od modeli z 2008 roku Ozona(poniewaz modele z 2008 sa bardzo trudne i sa dla profesjonalistow tak mi powiedzial dystrybutor Ozon Polska) , spory zakres wiatrowy tegoz latawca pozwala na naprawde swietna zabawe dodatkowo specjany SPORT TRYM przy barze ktory pozwala na plynna regulacje kita . Latawiec jest jak bombowiec:) skoki pierwsza klasa poprostu Ozon ZERO SILOWNI na barze:) moim zdaniem kto siadzie na kity OZONA juz ich nie pozuci, ogolnie sam od siebie polecam ale ja jako zapalony windsurfer to mnie nawet najlepszy latawiec swiata nie przekona poprostu wole windsurfing bez obrazy ludzi ktorzy kochaja kite , ogolnie tez mi sie bardzo podoba ale jest to ale pozdrawiam kontakt GG : 206 33 77 telefon 785227848 aloha

ps. do tego mam deseczke nobile idealna dla poczatkujacych o wadze okolo 70-110 kg NObile z roku 2003 handMade by Dariusz mozliwosc 6 statecznikow co pomaga znakomicie w ostrzeniu dodatkowo bardzo wygodne starpy fanatica wszystko w bardzo dobrym stanie

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
kubisztal
Kontaktowanie:

Post11 paź 2009, 12:09

to jest model 2006

gosc55

Post11 paź 2009, 13:23

Jak byś rozpoczął przygodę z latwkami Ozone 2007 to napewno bys sie dalej rozwijał.

Wróć do „Latawce / Kite'y”