OKAZJA !!!

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Awatar użytkownika
O'błędnik
Kontaktowanie:

Post08 cze 2004, 21:09

Sprzedam Kity Wipika:
1.Free Air 2001 11m2 (15,2m2)- uszkodzony (naprawa około 50zł),bez baru i linek, cena 500zł
2.Free Air 2002 8,9m2 (12,1m2) Całkowicie sprawny z barem i linkami, posiada drobne naprawy kosmetyczne. cena 1000zł.

Latawce sprzedaję bo mam nowe ale na tych nauczyłem się pływać i mam do nich wielki szacunek i wręcz sentyment.
Są to modele dobre na poczatek ponieważ mają niskie AR przez co bardzo łatwo postawić je z wody oraz w powietrzu są spokojne i "usłuchane" ale jak trzeba to też potrafią niżle pociągnąć.
Kto prubował pływać na tych modelach niech się wypowie to potencjalny klijent będzie wiedział na czym stoi. Cena jest taka a nie inna bo mam sytuację finansową, która zmusza mnie do sprzedaży części sprzętu. Właśnie wyjeżdżam na hel więc podaję numer telefonu bo nie będę miał dostępu do sieci, jakby ktoś był zainteresowany oczywiście(504 122 751)

gorąco polecam i pozdrawiam!!!

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post09 cze 2004, 19:34

hehe spoko latawce osobiscie mialem okazje plywac na tym 8.9 super kajcik ... potrafi pociagnac... naprawde rewelacyjnie wstaje z wody .... goraco polecam ..(tak na marginesie to wlasnie na nim sie roztrzeaskalem :) ) ...

Wróć do „Latawce / Kite'y”