Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych!
Powód sprzedaży: zmieniam na Dakine Nitrous 2004
Data/miejsce zakupu: trapez kupowałem w sierpniu ubiegłego roku od Roberta Sobocińskiego z Kite.pl Jest to więc model z 2003r.
O trapezie: dla tych, którzy nie znają tego sprzętu - trapez PYRO Dakine to najwyższy w tym roku model trapezu biodrowego tej firmy. Powszechnie uważany za najlepszy na świecie trapez biodrowy, bardzo często używany przez proriderów (co nie pozostaje bez wpływu na cenę). Wykonanie typowe dla Dakine'a - doskonałe, i dlatego też na podstawowe elementy wieczysta gwarancja! (w poprzednim trapezie dakine'a rozerwało mi się jedno trzymanie i wymieniono mi cały trapez bez najmniejszego ale)
Stan: idealny - zero rozdarć itp. Ten sprzęt po prostu się nie zużywa!
Rozmiar: M - ale u Dakine'a zawsze trzeba brać o rozmiar w dół, tak więc jest to rozmiar idealny dla wszystkich L
Doposażenie: do mojego Pyro dokupiłem podkładkę pod hak (sama taka podkładka kosztuje 120) - podkładka ta jest niezbędna, w przeciwnym razie hak "uwiera" w żebra. Wymieniłem też hak na ten z ruchomą głowicą (za taki hak płaci się 170), dzięki czemu w pozycji kite na zenicie, trapez nie podchodzi tak do góry.
Cena: opyle go za 430,- komplet! W tym roku nowy Pyro z takim wyposażeniem to wydatek 865 ziła! moja cena to mniej niż 50% więc się nie targujcie

W przypadku wszelkich pytań: dr@eutanator.com lub info@eutanator.com
a teraz zdjęcia oryginału:

to zółte na tyle to uchwyt do nożyka!