Sprzedam Flysurfer Psycho III 10 m2

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Awatar użytkownika
djdaniel
Deska: SU-2 prorider
Latawiec: Liquid Force
Kontaktowanie:

Post06 sty 2013, 11:48

Witam,
dziś do sprzedania mój ulubiony Kite Flysurfer Psycho III o powierzchni 10 m2. Latawiec nigdy mnie nie zawiódł. Sprawuje się świetnie nadal.
W ostatnim czasie jest mało używany z powodu braku czasu na pływanie.
Linki są w bardzo dobrym stanie jak i materiał kite.
Kite był chuchany i dmuchany, zawsze wysuszony po pływaniu.
Posiada 3 małe łatki (rocięcia około 1 cm lub mniej)- zasługa plażowiczów i krzaków na brzegu zbiornika. Wspomniane łatki są naklejone przy użyciu oryginalnego materiału ripstop. Łatki samoprzylepne w kolorze kite- praktycznie niewidoczne. W niczym też nie przeszkadzają.
Nie jest to mój pierwszy kite więc nie stawiałem na nim pierwszych kroków, a co za tym idzie nie był katowany i walony o ziemie krawędzią natarcia.
Oceniam stan na bardzo dobry jednak pozostawiam to do indywidualnej oceny na podstawie zdjęć, gdyż każdy może uważać inaczej. Na życzenie doślę więcej zdjęć na maila, np: poszczegółnych elementów - baru, linek itp

W zestawie bar, plecak, kilka zapasowych linek i pigtailsów, materiał serwisowy i oczywiście kite.

W razie dodatkowych pytań podaję kontakt: 500-626-653

Cena o jakiej myślałem to 1699 zł. Wysyłka kurierem - płatność przelewem dostawa gratis, pobranie 35 zł.

zdjęcia:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2927457256

Wróć do „Latawce / Kite'y”