los bizonos pisze:szed pisze:Asiu, no to też właśnie piszę, że ja osobiście wolę dopłacić drugie tyle i jechać na 2 tyg. do Brazylii
Tydzień w Egipcie nawet z Twojej oferty jest już praktycznie porównywalny cenowo z tygodniem w Brazylii. I tylko o tym piszę. Rok temu można było spokojnie znaleźć Egipt za mniej niż 2 tyś. Teraz jest to już sporo ponad 2 tyś. I nie przekonują mnie argumenty o wzroście cen paliwa czy wysokim kursie euro czy dolara bo jakoś w biurach innych krajów nie widzę aż takich podwyżek cen jak u nas.

To takie Nasze podejście, kitesurfer bogaty człowiek to dlaczego go nie wydymać bardziej tłumacząc kryzysem i innymi dyrdymałami, dobrze ze kto ma łeb na karku sam sobie radzi(polecam loty z Amsterdamu, i np ryanaira z wrocka, przenoszą tam baze od marca i latają np do malagi za 100euro w obie strony, a to wydaj mi sie lepsza opcja niż egiptowo)
Los biznos nie chodzi o nasze podejście a o informacje zgodne ze stanem faktycznym.
1.Pisałam w czym jest problem,jeżeli chodzi o ceny w tym roku
2.Nie obsługujemy wyłącznie jak piszesz bogatych kitesurferów,ale również szkoły,firmy,osoby prywatne i klientów niskobudżetowych i ceny ofert do Egiptu i na inne kierunki są takie same w całej Polsce ! (mogą się róznić: marżą touroperatora, ceną zakontraktowanych przez niego usług składowych,itd)
3.Nikt nie zmusza nikogo do korzystania z usług biur podrózy,więc jeżeli do końca nie wiesz od czego zależy cena imprezy-nie pisz i nie wypowiadaj negatywnych opini,że każde biuro chce klientów wy........
4.Kto ma" łeb na karku" jak piszesz -niech jeździ sam....z doświadczenia wiem jak wychodzą niektóre takie wyjazdy..,
CZY TWOJE pisanie,że JA TRAFIŁEM TANIEJ....,WIĘC WIEM NAJLEPIEJ...,WIĘC POLECAM CO INNEGO... TO NIE JEST TO własnie NASZE PODEJSCIE
Osoby,które często podróżują wiedzą doskonale, kiedy są promocje na bilety lotnicze,na jakie linie lotnicze,skąd,dokąd, u jakiego touroperatora można złapać największe lasty,w jakim okresie gdzie najlepiej lecieć itd
Jak można porównywać Egipt do Malagi?,Egipt do Brazylii?
Są to całkiem rózne destynacje,pod względem fiansowym i bardzo często wiatrowym!
Na temat biletów: Do Malagi lataja z róznych portów tanie linie lotnicze(bilety od 50 euro),a do Egiptu wyłącznie czartery(od 700 zł) i regularne linie lotnicze(od 900 zł),stad inne ceny!!!
Proponuję zdobyć podstawową wiedzę na temat różnic: czym sie róznią tanie linie,od czarterów i regularnych,i dokąd latają,a dopiero potem wypowiadać się na forum,porównując zorganizowany wyjazd, gdzie wszystko jest w cenie(przelot,hotel,wyżywienie,ubezp) do kosztu samego biletu tanich lini lotniczych.
Klient sam zdecyduje czy chce na taki wyjazd jechać czy poleci za 100 euro do Malagi z Amsterdamu a pewnie "za darmo" będzie miał przejazd/przelot do Amsterdamu,lub dojazd do wrocka,spanie,jedzenie,ubezpieczenie....
Podaj całościowe koszty wyjazdu do Malagi a nie cenę biletu i to zakupionego w tanich liniach z odpowiednim wyprzedzeniem ! a najlepiej założ wątek: CENY WYJAZDÓW W POLSKICH BIURACH PODRÓZY lub moje najtańsze wyjazdy!
Jeżeli ktoś kto zaczyna przygodę z kajtem, chce kajtować za granicą gdziekolwiek i poczyta co niektórzy piszą na kf może nieźle się przejechać, gdy po powrocie okaże się,że nagle cena wyjazdu jest dużo,dużo wyższa...
Przerażąjące jest to,że chcąc pomóc wyjasnić róznice w cenach,przyczyny itd- dostaje się od razu po głowie na kf!
Pzdr J