szukam oferty - Wyjazdu do Egiptu

Oferty wycieczek, podróże, last minute, bilety lotnicze, etc.
Awatar użytkownika
Szybki Lopez
Deska: SU-2
Latawiec: Slingshot Rally 12m

Post29 cze 2013, 18:33

Witam,

Szukam dobrej oferty na wyjazd do Egiptu na kita. Wyjazd rodzinny wiec najlepiej aby na spot było blisko i jakieś atrakcje dla dzieci miłe widziane (aby na głowę nie wchodziły)

2 rodziny - jedna rodzina to 4 osoby (2 dorosłych i 2 dzieci- wiek 7 i 8 lat)
- druga rodzina 3 osoby (2 dorosłych i jedno dziecko - wiek 8 lat)

Termin - od 09.08.2013 do 25.08 czyli na 2 tygodnie.

Brutus
Deska: Nobile, SU2
Latawiec: RRD, NKB, Nobile
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 21 razy
Kontaktowanie:

Post01 lip 2013, 12:47

Do biura podróży trzeba się kierować :P, cena wszędzie jest taka sama.

Jeśli mogę jednak cos pomóc to przy hotelu Panorama Bungalows Resort w Hurghadzie jest spot i rosyjska szkółka - niestety miesiąc temu część spotu przejął nowy własciciel który zakazał pływania - chodzi mianowicie o piękną lagunkę.

W Sharmie spoty i szkółka są przy Tropisana Sea Beach (b.dobry hotel) i Regency Plaza Resort (tu troche większy Aquapark) i te miejsca mógłbym polecić. Poza tym w sharmie jest tak jakoś ładniej... i czyściej niż w Hurghadzie.

W El Gounie na wszystkie spoty prócz jednego chyba niemieckiego przy drogim hotelu trzeba dojeżdzać - mniemam że z dziećmi to może być problem, tym bardziej że na spotach nie widziałem placów zabaw czy Aquaparków.

Krzysio

Post01 lip 2013, 13:15

Polecam El goune, jest tam na pewno czysciej niz w Polsce. Jesli planujesz wypad na spota + bezpieczenstwo i rozrywka dla rodziny to lepszej opcji nie znajdziesz.

Kolega wyzej pisze ze trzeba dojezdzac na spot...fakt, jedziesz 5minut malymi skuterkami z kanapa zwanymi TUK TUK za 1$ co wedlug mnie bedzie tylko dodatkowa atrakcja dla dzieci :)
Niedaleko spotu znajduje sie kino, go karty, jest niesamowicie bezpiecznie, nikt nie zaczepia, ulice sprzatane praktycznie 24h .

Jesli szukac hotelu to : Panorama Bungalow , Arena Inn , Rihana Inn , Sheraton Miramir
Na spocie polska baza z niesamowita atmosfera ReadSeaZone - nie jest to reklama :) jestem poprostu zadowolonym klientem ktory juz odlicza dni do kolejnego wypadu do el gouny

starplanet
Postawił piwka: 1 raz

Post01 lip 2013, 13:20

Brutus pisze:Do biura podróży trzeba się kierować :P, cena wszędzie jest taka sama.

Jeśli mogę jednak cos pomóc to przy hotelu Panorama Bungalows Resort w Hurghadzie jest spot i rosyjska szkółka - niestety miesiąc temu część spotu przejął nowy własciciel który zakazał pływania - chodzi mianowicie o piękną lagunkę.

W Sharmie spoty i szkółka są przy Tropisana Sea Beach (b.dobry hotel) i Regency Plaza Resort (tu troche większy Aquapark) i te miejsca mógłbym polecić. Poza tym w sharmie jest tak jakoś ładniej... i czyściej niż w Hurghadzie.

W El Gounie na wszystkie spoty prócz jednego chyba niemieckiego przy drogim hotelu trzeba dojeżdzać - mniemam że z dziećmi to może być problem, tym bardziej że na spotach nie widziałem placów zabaw czy Aquaparków.

Chodzi o tą Lagunę co się ciągnie do Festival Riviera czy tej od szkółki PlayKite ?

Juniore
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post01 lip 2013, 13:32

Szybki Lopez pisze:Witam,

Szukam dobrej oferty na wyjazd do Egiptu na kita. Wyjazd rodzinny wiec najlepiej aby na spot było blisko i jakieś atrakcje dla dzieci miłe widziane (aby na głowę nie wchodziły)

Szybki Lopez pisze:Witam,

Czesć,

podeślij do nas maila na biuro@360travel.pl
El Goune, Sharm, Soma Bay mamy sprawdzone osobiście na naszych wyjazdach grupowych, więc służymy życzliwą informacją :)

pozdrawiam
Mateusz

Wróć do „Oferty Biur Podróży”