Fuerteventura 24.05-31.05.2010 r

Oferty wycieczek, podróże, last minute, bilety lotnicze, etc.
Nivea
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post11 maja 2010, 19:42

Zapraszamy na Fuerteventure!!! Ostatnie miejsca!!!

Termin:24.05-31.05.2010r
Hotel Costa Calma Beach Res****+ all -cena:1969zł/osoba
Hotel Taro Beach****+ all cena:1859 zł/osoba

ubezpieczenie od uprawiania sportów extremalnych(kitesurfing)-gratis! (ubezpieczyciel Signal Iduna) :)
pzdr
Ostatnio zmieniony 29 lis 2011, 01:50 przez Nivea, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
s0828
Deska: SU2
Latawiec: FS Sp4: 8, 12, 21
Dostał piwko: 1 raz

Post13 maja 2010, 11:41

Signal Iduna - NIE POLECAM :naughty: 4 miesiące dochodziłem u nich drobnej kwoty pieniędzy, po wyjeździe narciarskiem do francji, za dobrze udokumentowaną wizytę u lekarza we francji i wypisane przez niego leki na przewiane plecy. Tymczasem mojej mamie, w niecały tydzień wypłacili podobnej skali kwotę, za podobną kontuzję z ubezpieczenia mDirect mBanku! :thumb:

Nivea

Post13 maja 2010, 15:34

s0828 pisze:Signal Iduna - NIE POLECAM :naughty: 4 miesiące dochodziłem u nich drobnej kwoty pieniędzy, po wyjeździe narciarskiem do francji, za dobrze udokumentowaną wizytę u lekarza we francji i wypisane przez niego leki na przewiane plecy. Tymczasem mojej mamie, w niecały tydzień wypłacili podobnej skali kwotę, za podobną kontuzję z ubezpieczenia mDirect mBanku! :thumb:

Może nie do końca Cię poinformowano o tym jak należy likwidować szkodę,stąd te problemy...
Jako organizator ubezpieczamy dośc dużo wyjazdów grupowych, indywidualnych itd u tego ubezpieczyciela i nigdy klienci nie mieli problemów z likidacją szkody.

Pzdr.J
Ostatnio zmieniony 03 mar 2012, 03:04 przez Nivea, łącznie zmieniany 1 raz.

Nivea

Post13 maja 2010, 15:36

Zresztą jest to post o wylocie na Fuerte :)

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post13 maja 2010, 20:38

s0828 pisze:Signal Iduna - NIE POLECAM :naughty: 4 miesiące dochodziłem u nich drobnej kwoty pieniędzy, po wyjeździe narciarskiem do francji, za dobrze udokumentowaną wizytę u lekarza we francji i wypisane przez niego leki na przewiane plecy. Tymczasem mojej mamie, w niecały tydzień wypłacili podobnej skali kwotę, za podobną kontuzję z ubezpieczenia mDirect mBanku! :thumb:

a mi w PZU to kiedys za stłuczkę nie wypłacili..., aha i w Warcie też, aha i w Gryfie też mi kiedyś nie wypłacili... . Także tych firm też nie polecam :naughty: . a tak na poważnie był juz ten wątek poruszany, wiadomo że Towarzystwa , to nie są instytucje do wypłacania odszkodowań, tylko do zbierania składek. Trzeba dobrze zapoznać się z warunkami ubezpieczenia i zgodnie z nimi likwidować szkodę. jak coś przeoczysz, to na bank Towarzystwo to wykorzysta. Ja akurat z Iduny juz 3 razy korzystałem i poza samym faktem ze wiązało to się z wizytami w szpitalach :( to wszystko było ok. własnie we francji nawet za zakupione w aptece lekarstwa kaskę mi przelali na konto. bez problemu.

pozdawim
stiv a

Wróć do „Oferty Biur Podróży”