bigfoot gt pisze:ciekawi mnie jaki latawiec bedzie najbardziej zachwalanym marketingowo na KF.PL - ja oddaj mój głos na Ozona:) BEst chyba straci pozycje lidera:)
ted pisze:ale dawno nikt niczego nie nabił....
podobnie jak ta gra nowa, o wstawianiu obrazków, idealnie leciał czas w pracy jak się szukało requestów. Teraz nie pracuję więc nie gram, ale inni pracują, ciekawe zatem czemu nie grają???
bigfoot gt pisze:ted pisze:ale dawno nikt niczego nie nabił....
podobnie jak ta gra nowa, o wstawianiu obrazków, idealnie leciał czas w pracy jak się szukało requestów. Teraz nie pracuję więc nie gram, ale inni pracują, ciekawe zatem czemu nie grają???
teraz sie cieplej robi i wszyscy prognoze obserwują - nie ma czasu na szukanie obrazków
ted pisze:bigfoot gt pisze:ted pisze:ale dawno nikt niczego nie nabił....
teraz sie cieplej robi i wszyscy prognoze obserwują - nie ma czasu na szukanie obrazków
aha.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości