Podłączenie baru do latawca

Forum dla początkujących
Adam-Opole
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post22 lip 2012, 19:54

Witam, mam mały problem, kupiłem latawiec i mam problem z przypięciem linek od baru. Sprawa ma się następująco wszystkie linki na barze mają na końcu węzełki a w latawcu dwie linki (czerwona i niebieska) mają "pętelki zaciskowe" a linki czarne - bloczki z węzełkiem. Linki na barze są takie: http://img839.imageshack.us/slideshow/w ... c0404e.jpg
Wydaje mi się że muszę czarne końcówki rozplątać ale nie chce tego robić za szybko i wolę zapytać. Dodam że kajty to RRD Hypertype

Z góry dzięki za odpowiedz Pozdrawiam Adam :)

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post22 lip 2012, 22:49

Sprawa wygląda dość typowo - na 90% moim zdaniem niezbyt mądry poprzedni użytkownik Twojego baru zawiązał Ci supełki na czarnych pigtailsach ( od baru - linki nośne ), najczęściej żeby dopasować go do innego latawca. Najprościej będzie rozplątać węzełki na czarnych ( nośnych ) linkach i używać ich jako pigtailsów.

Adam-Opole
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post22 lip 2012, 22:53

Tak tez uczyniełem i gra :)

Dzięki za odpowiedz

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post23 lip 2012, 18:27

Like it :thumb: :wink:

zosia

Post23 lip 2012, 23:00

przemass pisze:Sprawa wygląda dość typowo - na 90% moim zdaniem niezbyt mądry poprzedni użytkownik Twojego baru zawiązał Ci supełki na czarnych pigtailsach ( od baru - linki nośne ), najczęściej żeby dopasować go do innego latawca. Najprościej będzie rozplątać węzełki na czarnych ( nośnych ) linkach i używać ich jako pigtailsów.

Adam kupil latawiec ode mnie i nie uwazam sie za tego Twoim zdaniem "niezbyt madrego" uzytkownika :P Watch it Przemass because you are being watched!!!! ;)
Ps. Adam dostal ta sama rade ode mnie :P

Wróć do „Pierwsze Kroki”