Witam, zaczyna się powoli sezon w innym temacie proszę Was o pomoc w doborze "odziezy" na te zimniejsze dni, wiec pomyslalem zeby poprosić o pomoc w okresleniu czego mógłbym sprobowac w nadchodzacym sezonie.
Do rzeczy, zaczałem przygode z kitem 2 sezony temu, niestety odrazu po ukonczeniu kursu mialem operacje i uniemozliwilo mi to dalsze plywanie w sezonie(czyli w 1 sezonie "plywalem" okolo tygodnia,kazdy chyba jeszcze pamieta jak wygladaly te pierwsze godziny), w zeszlym sezonie mozna powiedziec zeby dopiero zaczalem plywac, bo dopiero wtedy udalo mi sie przeplynac 2 halsy bezproblemowo. Na zeszly rok postawiłem sobie poprzeczke ,aby nauczyc sie plywac na 2 halsy(:D), jak juz mi sie udało postanowiłem nauczyc się jakiś podstawowych kontrolowanych skoków, potem dorzuciłem sobie back rolla i fron rolla. Tętni we mnie młoda krew , wiec strasznie rajcuje sie freestylem...... Chcialbym abyście doradzili mi czego mógłby sprobować na moim poziomie. Wczesniej pomagała mi strona (http://www.progression.me/) , lecz niestety nie wiem czego na moim poziomie dalej sie uczyc , jakie nowe wyzwania sobie postawic.
Dziekuje.