W tym roku zaczęłam przygodę z kitem i chciałam jeszcze się troche poduczyć bo nie czuje sie pewnie. W ogole sie nie czuje

Sniady pisze:Może być problem żeby ktoś Cię pouczyła na jeziorku.
Jestem z Chorzowa, i prócz na Turawie nigdy nie spotkałem instruktora na jeziorku. Jeszcze iko 1 dało by radę jakoś ogarnąć... ale 2 może być fest ciężko.
Kup jakiś wyjazd do Egiptu, tam się najszybciej nauczysz !
majeczka2880 pisze:Wiec doszlam do wnisku, ze lece do Egiptu ale teraz mam kolejne pytanie. Czy na miejscu znajde jakiegos instruktora czy tez mam zabrac ze soba kogos ze sprzetem. Druga opcja wiaze sie z wiekszymi kosztami bo musze temu komus zaplacic za pobyt.
majeczka2880 pisze:Wiec doszlam do wnisku, ze lece do Egiptu ale teraz mam kolejne pytanie. Czy na miejscu znajde jakiegos instruktora czy tez mam zabrac ze soba kogos ze sprzetem. Druga opcja wiaze sie z wiekszymi kosztami bo musze temu komus zaplacic za pobyt.
Szuwar pisze:jak szukasz instruktora to najpierw wrzuć zdjęcie
majeczka2880 pisze:Witam,
W tym roku zaczęłam przygodę z kitem i chciałam jeszcze się troche poduczyć bo nie czuje sie pewnie. W ogole sie nie czuje. Mieszkam koło Poraja. Moze mi ktos pomoc? Nie znalazlam zadnej szkolki w okolicy. Zwariuje jak w tym roku sie nie naucze bo zlapałam bakcyla
majeczka2880 pisze:. Zwariuje jak w tym roku sie nie naucze bo zlapałam bakcyla
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości