grant1 pisze:a czemu uwazasz ze to spam co? po prostu w żartobliwej formie zapytałem sie co moge robic nie tak ,może ktos mi coś podpowie ,może dostane jakieś subestie a ty wyjeżdżasz że spamuje , WYLUZUJ
grant1 pisze:może ktos mi coś podpowie ,może dostane jakieś subestie
surfbabe pisze:grant1 pisze:może ktos mi coś podpowie ,może dostane jakieś subestie
z całą pewnością zacinasz deskę - po tym krótkim dystansie próbujesz zapewne iść ostrzej do wiatru, a więc najpierw spłyń z wiatrem... czasami 30m nie wystarczy, jeśli mało wieje.
no i pewnie nie wachlujesz... niestety, ale po starcie na małym ciągu latawca trzeba nim kręcić ósemeczki na halsie - z reguły nie da się go tak tak po prostu ustawić na godzinie.
żeby się rozpędzić na tyle, aby można było podostrzyć to najpierw musisz się dobrze rozpędzić - złapać wyraźny ciąg latawca i dopiero wtedy możesz myśleć o trzymaniu wysokości.
Młody97 pisze:LUZ ja miałem tak samo po prostu nie myśl o ostrzeniu tylko płyn jak będziesz miał dobrą moc to sam się odchylisz i będziesz ostrzyć
Famay pisze:grant1 pisze:a czemu uwazasz ze to spam co? po prostu w żartobliwej formie zapytałem sie co moge robic nie tak ,może ktos mi coś podpowie ,może dostane jakieś subestie a ty wyjeżdżasz że spamuje , WYLUZUJ
Ja nie widzę tu NIC ŚMIESZNEGO![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości