czy początkujący może tam pływać przy kierunku zachodnim?
Z góry wszystkim dziękuje za odpowiedz i za ewentualne inne porady
Danielo pisze:Witam mieszkam na połódniu i planuje wyjazd nad zatoke,jestem początkujący(pierwsze ślizgi po 100m),obawiam się tłoku na spotach po stronie kierunek Hel a i sam nie chciał bym stwarzać zagrożenia dla innych,podobno w Rzucewie jest fajnie do nauki i "nieco kameralnie"
czy początkujący może tam pływać przy kierunku zachodnim?
Z góry wszystkim dziękuje za odpowiedz i za ewentualne inne porady
Pinio pisze:Ja wybrałbym półwysep miejsca jest dosyć i płytko co dla Ciebie ma zaje… znaczenie a co do chodzenia jak masz auto i 2 kierowcę to nie będziesz wcale musiał łazić walniesz parę spływów i zaczniesz ostrzyć i tyle
feel pisze:Podepne sie tu z takim samym pytaniem o Rewe. Jestem na etapie doskonalenia ostrzenia i zastanawiam sie czy przy W jest duze ryzyko wywiania na zatoke
Danielo pisze:Pinio pisze:Ja wybrałbym półwysep miejsca jest dosyć i płytko co dla Ciebie ma zaje… znaczenie a co do chodzenia jak masz auto i 2 kierowcę to nie będziesz wcale musiał łazić walniesz parę spływów i zaczniesz ostrzyć i tyle
Super pomysł Dzięki,mam kierowcę i cisne na półwysep we wtorek,gdzie startować?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości