Jeden kolega zrobil to w ten sposob jak na fotce. Inny jak dalem mu ta latawke zaczepil bez zastanowienia tuz nad chickenem. Ktory sposob lepszy? Zalety / wady?
Dzieki z gory.

Cygański król pisze:z tego co ja wiem i co pisze cabrinha to poz zbiciu stopera latawiec traci 100% mocy i opada na krawędzi okna, jeśli producent mówi prawdę to bez obaw możesz podczepić na chikenem, jeśli kłamie... to brawo dla cabrhiny;]
Crazy Horse pisze: ....
MArcinBe pisze: Darek, mam wrazenie ze kolesiem z pierwszego postu ktory przypial lisha nad chickenem bylem ja?
Cygański król pisze: ... jak to możliwe żeby tak newralgiczny element jak chiken otwierał się sam? ...
sdareks pisze:Dzieki za wszystkie opinie.MArcinBe pisze: Darek, mam wrazenie ze kolesiem z pierwszego postu ktory przypial lisha nad chickenem bylem ja?
Tak Marcin, to ty
Cygański król pisze: ... jak to możliwe żeby tak newralgiczny element jak chiken otwierał się sam? ...
Zobacz w jakim kontekscie napisal to Koniu.
Ja zrozumialem to tak, ze to ryzyko istnieje TYLKO w opcji, ze przypinasz leash do chickena
i ze uzyawajac zrywki przy chickenie mozesz jakos przypadkowo zahaczyczc i wypiac tez zrywke leasha,
bo sa one w tej opcji bardzo blisko siebie (Kurde, skomplikowanie sie robi).
Inaczej nie widze technicznej mozliwosci zeby zrywka wypiela sie sama.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości