stokloss pisze:rozumiem ze cena przekłada się na jakość ?! w zasadzie nie wiem co wybrałem i jakby ktoś wytłumaczył dlaczego nie, byłbym wdzięcznyno i prosze o jakies sugestie..
puchu__ pisze:Siemka!![]()
Może nie za bardzo wstrzelam się w tematale krótkie pytanko mam: jak na zimkę (tzn poza sezonem) zakonserwować latawiec, bar, deskę?
Będę wdzięczny za poradę
what pisze:Hmm rozumiem, mam nadzieję że nie jedynya jakie modele są dobre dla początkujących? Sugerowałem się kilkoma recenzjami w sieci mówiącymi o tym że latawiec jest w stabilny i dobry do nauki
Famay pisze:what pisze:Hmm rozumiem, mam nadzieję że nie jedynya jakie modele są dobre dla początkujących? Sugerowałem się kilkoma recenzjami w sieci mówiącymi o tym że latawiec jest w stabilny i dobry do nauki
Dobra do nauki jest Cabrinha Convert (mówię o modelu 2010-11)Mam tego roczny model i jestem z niego zadowolony:
szybki,łatwo wstaje z wody,male siły na barze. Po prostu Zajebisty![]()
![]()
![]()
what pisze:Famay pisze:what pisze:Hmm rozumiem, mam nadzieję że nie jedynya jakie modele są dobre dla początkujących? Sugerowałem się kilkoma recenzjami w sieci mówiącymi o tym że latawiec jest w stabilny i dobry do nauki
Dobra do nauki jest Cabrinha Convert (mówię o modelu 2010-11)Mam tego roczny model i jestem z niego zadowolony:
szybki,łatwo wstaje z wody,male siły na barze. Po prostu Zajebisty![]()
![]()
![]()
Dzięki, poczytam recenzje5
a i winda nie zachwyca
andi pisze:ja tam bym converta nie polecal. znudzi ci sie po paru pierwszych razach. wolny mul a i winda nie zachwyca
what pisze:Cześć jestem całkiem początkujący (pierwsze starty powiedzmy 3/5 - jak wystartuje to płynę), zastanawiam się nad Naish CULT 2010 9m. Moja waga 75-80kg. Ma być do pływania głównie na morzu, możliwe że zimą będę próbował snowkite'a.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości