Moj latawiec mial przeszycie przez cale poszycie jak go kupowalem, od gory do dolu i nie wplywalo to w niczym ani na jego wlasciwosci lotne ani na wytrzymalosc, naprawa trzyma do dzisiaj, wiec jak jest dobrze zrobiona to tym sie nie przejmuj - niemniej jednak zwroc na to wieksza uwage, przyjrzyj sie temu dokladniej, wiadomo ze lepiej jakby tego nie bylo - tak jak napisal Boldek.
Chodzi mi ogolnie o to, ze latawiec jest prawie 6 letni, badzmy szczerzy - troche stary, gosciu pisze "Latawiec cały bez napraw stan idealny", a nic nie wspomina o naprawie ktora wychwycil Boldek, co dla mnie jest podejrzane, pisales tez o tej pompce, ze jest troche kombinowania z barem. To byl na prawde dobry latawiec, ale pare lat temu. Sam jeszcze niedawno polecalem Cabrinha Covert 2009 - ale przez te lata zuzycie materialu robi swoje i ten sam latawiec kilka lat temu (powiedzmy model 2009 kupiony i uzytkowany w 2012 roku) to nie to samo co dzisiaj - prawie w 2015 roku. Nie pisze ze to zly wybor, nie pisze ze nie polatasz, ale moim zdaniem warto dolozyc troche i kupic lepszy sprzet, a wierz mi - to sie zwroci w uzytkowaniu. A jak na prawde nie dasz rady dolozyc to przynajmniej zapytaj sie o inne oferty by miec porownanie.