fruziai pisze:a u Ciebie jest jakiś do kupienia?
TAK, ale Koinobori , to modele 2011 - to nie są tania latawce niestety

pzdr
fruziai pisze:a u Ciebie jest jakiś do kupienia?
mateusz-77 pisze:Cabrinha Crossbow 2010 10/11 m?, tu z kolei jest dół, ale jest wolniejszy - nie wiem czy byłoby to odczuwalne przez osobę na moim poziomie.
mateusz-77 pisze:Może Switchblade skoro już tak pytam o Cab., choć tu nie znalazłem żadnej interesującej cenowo oferty i nie wiem jaki rozmiar
mateusz-77 pisze:Best Kahoona 2011 11,5 m, wszystko ok, ale spotkałem się z opinią "typowo szkoleniowy", co to oznacza? Że ogranicza jakoś progres? Szukam latawca, który na początek nie będzie za trudny, ale starczy na jakieś 3 sezony zabawy bez obaw, że więcej nie wycisnę z niego
Może coś innego z Besta?
mateusz-77 pisze:Zastanawiałem się też nad Slingshot-em, ale spotkałem się z kilkoma opiniami o średniej jakości wykonania i awaryjności, nie wiem czy to prawda. RPM 12 m?
slayo pisze:Witam
Szukam kite dostosowanego do 90kg. Będę go wykorzystywał w landbordingu. Do dyspozycji mam około 1200zł . Co polecacie ?
myślałem o kite 5m , latałem teraz 3m meteor przy silnym wietrze i przyznam robił wrażenie , więc 5m uważam, że jest idealne na początek.Nomercy pisze:am na zbyciu nowego Flexfolia blurra 7m na barze i 25m linek
jak dorzucisz stówke do tych to jest twój
mateusz-77 pisze:Best Kahoona 2011 11,5 m, wszystko ok, ale spotkałem się z opinią "typowo szkoleniowy", co to oznacza? Że ogranicza jakoś progres? Szukam latawca, który na początek nie będzie za trudny, ale starczy na jakieś 3 sezony zabawy bez obaw, że więcej nie wycisnę z niego
Może coś innego z Besta?
Slawek-Kopiec pisze:Witajcie czy Ozone Edge 2009r 9m2 dla dziewczyny 55-57kg bedzie dobry?NIe jest za duzy?Jaki zakres bedzie mogla obsluzyc na tym latawcu?Wiem ze ma dosc dobry depower - w koncu to Ozone.Sam posiadam 11m2 ten sam model.Ale czy dla niej bedzie ok?
Nomercy pisze:moge podrzucic ci tego blurraa i pokazac jak nim sterowac, jak bys mial czas i ochote i zdecydowal czy nie za hardkorowy dla ciebie
jjestem teraz w Poznaniu ale moge byc albo na polnoc albo na poludnie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości