yanosik pisze:chcą powiedzieć coś w stylu (samochodowo rzecz ujmując):
"Yanosik, jaki ty głupi jesteś, że kupiłeś Mercedesa, przecież on jest taki mułowaty, duży itp..., a powinieneś kupić Fiata, bo jest szybszy, ładniejszy ...
yanosik pisze:21 września - Yastarnia
Jednak uważam,że nawet 5 minut spędzone na jakimkolwiek działaniu, zmierzającym do opanowania sztuki kite, jest kolejnymi, cennymi minutami:D:D
...i to na tyle:D:D
![]()
![]()
![]()
Ziomek. pisze:yanosik pisze:chcą powiedzieć coś w stylu (samochodowo rzecz ujmując):
"Yanosik, jaki ty głupi jesteś, że kupiłeś Mercedesa, przecież on jest taki mułowaty, duży itp..., a powinieneś kupić Fiata, bo jest szybszy, ładniejszy ...
"drobne merytoryczne"sprostowanie
bardzo kiepskie porównanie podałeś![]()
zdecydowana większość fiatów jest wolniejsa i PODOBNO brzydsza od mercedesow
Zed92 pisze:Ja wiem ;p
tym ze jeden to samiec a druga to samica ;p
ps: taki zarcik nie obrazaj sie yanosik ^^
yanosik pisze:Ziomek. pisze:yanosik pisze:chcą powiedzieć coś w stylu (samochodowo rzecz ujmując):
Ziomek - ty to chyba KRAWIEC z zawodu jesteś, bo gdzie tylko można, tam swoją szpileczkę starasz się włożyć
![]()
Sorry, ale mnie już nie wciągniesz w dyskusję o lepszości Naszości, nad Waszością![]()
![]()
![]()
A wiesz, czym się różnią dwa wróble siedzące na drucie ???![]()
![]()
Najbardziej cieszy mnie to, że juz prawie potrafię wrócić w miejsce, z którego wypłynąłem.
TomekG pisze:yanosik pisze:Ziomek. pisze:yanosik pisze:chcą powiedzieć coś w stylu (samochodowo rzecz ujmując):
Ziomek - ty to chyba KRAWIEC z zawodu jesteś, bo gdzie tylko można, tam swoją szpileczkę starasz się włożyć
![]()
Sorry, ale mnie już nie wciągniesz w dyskusję o lepszości Naszości, nad Waszością![]()
![]()
![]()
A wiesz, czym się różnią dwa wróble siedzące na drucie ???![]()
![]()
- czyzby odpowiedz brzmiala : bo jeden jest bardziej ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości