Rohu pisze:No tak bialy ale jakbym czytal od poczatku to bym nie mogl ponabijac postow
JarekJ pisze:czesc,zastanawiam sie nad kupnem latawca uzywanego,myslalem nad kupnem flysurfera,ale ceny nowszych modeli sa bardzo wysokie i dlatego mysle ze bedzie lepiej kupic jakis nowszy model pompowanego(bo wydaje mi sie ze sa tansze).Jakie modele byscie mi zaproponowali na poczatek,waze 94kg.i bedzie to moj jedyny latawiec na wode.Jezdze juz od dwoch lat na buggy wiec jakies tam podstawy na ladzie mam.Prosze o napisanie jakich modeli konkretnie szukac.Pozdrawiam i z gory dziekuje za wszystkie wskazowki.Jarek
Biały pisze:Tu coś powinno być zmienione, mówię o dodawania tematów do topicu.
Pablo pisze:Biały pisze:Tu coś powinno być zmienione, mówię o dodawania tematów do topicu.
Nie bardzo rozumiem, co sugerujesz Biały? Kilka tematów nie ma sensu.. poza tym dyskutujemy o sprzęcie na początek, bo do freestyle'u każdy dobierze sobie sam sprzęt udając się na testy, lub zada bardzo konkretne pytanie ale nie na forum dla początkujących...
Biały pisze:Ale np. jaką deskę do tego latawca ma/albo zamierza mieć i gdzie będzie pływać to myślę, że powinno sie znaleźć.
Mówię o dodawaniu swoich zagadnie do tego topicu nie o nowych.
Chyba, że źle myślę.To spoko
![]()
pzdr,
frank pisze:Czesc,jakiego flysurfera byscie polecili na poszatek,jako jeden latawiec,najlepiej z tych co wymienie-chociaz niekoniecznie?waga 90kg. Speed 13,Psycho2 13,extacy 13,voodoo13,no i moze puls 13-chociaz tego ciezko dostac i jest drozszy.Prosil bym o odpowiedz ktory by byl najlepszy a ktorego lepiej nie kupowac.Dziekuje.
Pablo pisze:Absolutna racja, info na temat jakim wymaganiom ma sprostać sprzęt jest jak najbardziej potrzebne,
pozdro
frank pisze:Czesc,jakiego flysurfera byscie polecili na poszatek,jako jeden latawiec,najlepiej z tych co wymienie-chociaz niekoniecznie?waga 90kg. Speed 13,Psycho2 13,extacy 13,voodoo13,no i moze puls 13-chociaz tego ciezko dostac i jest drozszy.Prosil bym o odpowiedz ktory by byl najlepszy a ktorego lepiej nie kupowac.Dziekuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości