Pansh ace nie chce latać

Forum dla początkujących
smarczak
Kontaktowanie:

Post06 paź 2014, 17:25

Nie obraz się ale nie mam czasu na kontynuowanie wymiany zdań z osobą która nie ma nic do powiedzenia w temacie. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie i twoje posty nie wnoszą nic konkretnego do tematu. Poczytaj angielsko języczne fora to znajdziesz dużo pozytywnych opinii o tej marce. Między innymi to, że z modelu na model ich jakość się poprawia co idzie w parze z cenami.
Dziękuję Ci bardzo za troskę o moje zdrowie oraz pogardliwie, ale zawsze opinię o marce tego latawca.
Nie będę już odpowiadał n Twoje posty, chyba że będą dotyczyły mojego pytania. Pozdrawiam [WINKING FACE]

Awatar użytkownika
pawbuh
Latawiec: BEST
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 9 razy

Post06 paź 2014, 17:59

smarczak pisze:Nie obraz się ale nie mam czasu na kontynuowanie wymiany zdań z osobą która nie ma nic do powiedzenia w temacie. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie i twoje posty nie wnoszą nic konkretnego do tematu. Poczytaj angielsko języczne fora to znajdziesz dużo pozytywnych opinii o tej marce. Między innymi to, że z modelu na model ich jakość się poprawia co idzie w parze z cenami.
Dziękuję Ci bardzo za troskę o moje zdrowie oraz pogardliwie, ale zawsze opinię o marce tego latawca.
Nie będę już odpowiadał n Twoje posty, chyba że będą dotyczyły mojego pytania. Pozdrawiam [WINKING FACE]

nie odpowiadaj, ale moje posty coś wnoszą, mam nadzieję że jeżeli ktoś będzie miał zamiar kupić taki latawiec, skutecznie go odstraszą.
Co do specjalistów od tego badziewia, popytaj tu
http://forum.landkiting.pl/forum-ogolne.html
i nie obrażaj się że po imieniu nazywam badziewiem to co nim jest, przyzna to każdy, kto miał w rękach Pansh

andrzejwodejszo
Deska: SU-2, MOSES
Latawiec: komórkowe Ozony / SU-2 / Moses
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 46 razy
Kontaktowanie:

Post07 paź 2014, 10:22

Panowie - fakt, że jest to niebezpieczny latawiec. Przy odpowiednim podejściu i czasie reakcji ( szybko puścić manetki w razie szkwału ) można go normalnie użytkować - wiatr jednak musi być mega równy - pamiętam, że ace ponadprzeciętnie łatwo się cukierkował i przepadał przy nierównym wietrze.
Jeździłem z nim na rolkach po trawie, na nartach po lodzie, na wózku inwalidzkim po parkingu, na kolanach po kamieniach i na koniec na brzuchu po piachu - MEGA RADOCHA :D
wspomnienia grube. Mimo wszystko polecam taką szmatkę, ale na pewno nie większą niż 6 metrów. Porównując 5metrowego ace do aktualnych pompowańców to jak edge 11 przy na maksa zaciągnietym barze. ( w zenicie ) bez możliwości odpuszczenia baru - bicepsy rosną w postępie geometrycznym :D

Wróć do „Pierwsze Kroki”