sdareks pisze:Zawitalem ostatnio bez forumowego przygotowania jak ty w pierwszej lepszej szkolce na ktora sie tam natknalem – Easy Surf.
Spytalem kurtularnie o reguly gry, czy moge sie tu rozlozyc, startowac, itd.
Odpowiedzi na wszystkie pytania brzmialy TAK, super mila obsluga, nawet z przebierlalni skorzystalem, zaoferowany mi zostal takze kompresor, choc odmowilem, bo ja stary „pompkarz“ jestem

Na start czy ladowanie nie czekalem dluzej niz 10 sekund… Polecam.
tak a propos kompresorów to trzeba uważać - to co jest normą na CH6 (Easy, Molo, Kite.pl) i u Ziomka (Wake) - nie jest na innych kempingach czytaj np Solar (nie podaje nazwy szkółki specjalnie co by nie było)
za pierwszym razem się zapytałem - no bo wiadomo, nie moje więc wypadałoby - ktoś z bazy kiwnął - spoko pompuj - se pompuje
na drugi dzień się nie pytałem, no bo przyjąłem błędne jak się okazało założenie, że można - na co jakiś inny instruktor z bazy, zwrócił mi uwagę na piękną karteczkę - TYLKO DLA KADRY Z BAZY (czy jakoś tak), której naprawdę nie zauważyłem - co ciekawe na pytanie "czy mogę" - odpowiedział stanowczo NIE

PS zważywszy, że było on instruktorem od wind, to chyba wiem o co chodziło, kite wypiera żagielki, na olimpiadzie również, jak zezwolą, to więcej kitów tam się pojawi, więcej chętnych do szkoły, no i kto się będzie na wind-zie uczył