Nie no bez jaj. Na 7m przy 15 knotach? Ważę 75 i brałbym 12m. Choć 9 i 7 też posiadam. Gryf a gdzie ty będziesz głównie pływał?Famay pisze:Spokojnie ! na mega upartego 7m te da radę
desperadek pisze:Nie no bez jaj. Na 7m przy 15 knotach? Ważę 75 i brałbym 12m. Choć 9 i 7 też posiadam. Gryf a gdzie ty będziesz głównie pływał?Famay pisze:Spokojnie ! na mega upartego 7m te da radę
Famay pisze:na 7m w SE cisnąłem przy 71 kg !!! Nikt mi nie powie , ze się nie da
lucabrossi pisze:Witam....
Panie i Panowie... pytanie
Zaczynam tak na serio przygodę z kejtem.... w zeszłym roku trochę lekcji zassałem od pewnego Pana... Kupiłem sprzęt i ciekaw jestem czy odpowiedni wg. was.
Mam 189 cm. 93 kg. i posiadam latawiec Best Waroo 12 oraz deskę 132/40....
Co sądzicie o takim połączeniu człeka i sprzętu??
Pozdrawiam
netmaniak28 pisze:Formumowicze właśnie skończyłem kursik ( jestem w rzymie i pieknie wieje woda cieplejsza od bałtyku) mam pytanko o sprzęcik . Zacznę od siebie waga Ridera 85 do 90 (zależy czy dużo makaronu w siebie wciskam) wzroscik nie ważny ale dla Pań:):) 180cm. Teraz mam zamiar kupić taki sprzęcik:
Kite: North neo 2013 1 x 12m i 1 x 9m
Pierwszy pisze:Witam,
jestem w trakcie szukania deski i mam takie pytanie, czy dla osoby po zrobionym kursie IKO I+II+III deska : NAISH HAZE 132/39 będzie dobra (wymiary) jako dla osoby początkującej? Czy ten model jest dobry jeśli chodzi o progress dla osoby początkującej?
Moja waga: 67kg wzrost: 182cm
pozdrawiam
Pierwszy pisze:Dzięki za info Ziomek,![]()
a powiedz mi jaki byłby optymalny rozmiar deseczki dla mnie?? Żebym wiedział koło czego szukać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości