"Nowe wyzwania".

Forum dla początkujących
SignX

Post01 mar 2012, 17:58

Witam, zaczyna się powoli sezon w innym temacie proszę Was o pomoc w doborze "odziezy" na te zimniejsze dni, wiec pomyslalem zeby poprosić o pomoc w okresleniu czego mógłbym sprobowac w nadchodzacym sezonie.

Do rzeczy, zaczałem przygode z kitem 2 sezony temu, niestety odrazu po ukonczeniu kursu mialem operacje i uniemozliwilo mi to dalsze plywanie w sezonie(czyli w 1 sezonie "plywalem" okolo tygodnia,kazdy chyba jeszcze pamieta jak wygladaly te pierwsze godziny), w zeszlym sezonie mozna powiedziec zeby dopiero zaczalem plywac, bo dopiero wtedy udalo mi sie przeplynac 2 halsy bezproblemowo. Na zeszly rok postawiłem sobie poprzeczke ,aby nauczyc sie plywac na 2 halsy(:D), jak juz mi sie udało postanowiłem nauczyc się jakiś podstawowych kontrolowanych skoków, potem dorzuciłem sobie back rolla i fron rolla. Tętni we mnie młoda krew , wiec strasznie rajcuje sie freestylem...... Chcialbym abyście doradzili mi czego mógłby sprobować na moim poziomie. Wczesniej pomagała mi strona (http://www.progression.me/) , lecz niestety nie wiem czego na moim poziomie dalej sie uczyc , jakie nowe wyzwania sobie postawic.

Dziekuje.

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post01 mar 2012, 18:18

Witaj.

Ja bym zaczął na Twoim miejscu od zmiany Nicka i pewnie inni też Ci to doradzą.

SignX

Post01 mar 2012, 18:20

Nie myslalem ,ze nazwa klubu snowboardowego w ktorym uczyłem sie jezdzic moze byc kontrowersyjna, ale nawet jesli to piszac "zmiane nicku" chodzilo Ci o zmiane konta?

Ciekawy nick masz kolego :D Nowy kolego :D
, ja odebrałem to pozytywnie , mam równiez nadzieje ze uzytkownik to piszacy odebrał to tak samo. :D

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post01 mar 2012, 19:04

"Dokończ" backrolla na powerze i backrolla plus frontrolla z grabem i powoli możesz a w sumie MUSISZ uczyć się wypinać z haka ;)

Po kolei, bo już o każdym triku było osobno:

- railey
- backroll unhooked
- frontrol unhooked :arrow: s-bend
- railey2blind, back2blind...

na ten sezon powinno wystarczyć ;)

A nick faktycznie dość kontrowersyjny :)

SignX

Post02 mar 2012, 21:43

A nick faktycznie dość kontrowersyjny :)

http://www.signx.pl/

Dziekuje za porade , dam znac pod koniec sezonu a moze i przed czy udalo mi sie podolac :D A tak na marginesie, gdzie obejrzec tutoriale, macie jakies stronki ? Czy yt ?

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post06 mar 2012, 18:41

Stary - wysil sie :doh: :doh: :doh: - opcja szukaj na kf albo na yt i wszystko znajdziesz :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Wróć do „Pierwsze Kroki”