przemass pisze:Jako ekonomiczny wybór będzie OK>
przemass pisze:Z TYCH akurat Bularoo najbardziej spoko - Northy w 07 roku nie miały jeszcze najlepszej jakości, a Helix był moim zdaniem strusiem. Strusiem-nielotem żebysmy się dobrze zrozumieli...
Bularoo był solidny, miał dobre wzmocnienia i o ile jest w stanie OK, powinieneś być zadowolony. Zastrzegam tylko że nie latałem na 14m, ale 15m waroo nie były tragedią W OGÓLE.
Ziomek. pisze:oby w tym miały - sprawdzimy razem już za dwa tygodnie :]
pzdr
Ziomek. pisze:co do desek dla początkujących - nadal uważam że NOBILE NBL mają jeden z najlepszych na rynku stosunków jakości/do ceny
a egzemplarze 2010, czy 2009 w bdb stanach można wyrwać za poniżej 1000 pln grzebiąc w sieci..
apacz321 pisze:Chciałbym kupić sobie drugą mniejszą deskę. Obecnie posiadam Skywalkera No Way 135x43. Jest ona dosyć spora, ale na warunki słabowiatrowe bardzo się nadaje. Drugą chciałbym kupić na silniejsze wiatry do nauki ewolucji, tricków.
Waga 87 kg
2 latawki 10m i 14m
Umiejętności: bezproblemowe pływanie, zwroty, ostrzenie. Pierwszych kilka skoków także za mną. Pływanie głównie Hel.
W jaki uderzać rozmiar?
przemass pisze:
Hmm, no JAK WIESZnie zdarza mi się pisać nieprawdy na KF ( chyba że nieświadomie ) ../
konop pisze:Bierz T5, ale to subiektywna ocena
Ziomek. pisze:przemass pisze:Hmm, no JAK WIESZnie zdarza mi się pisać nieprawdy na KF ( chyba że nieświadomie ) ../
..poza tym że przez dwa lata Rewa była lepsza do szkoleń początkujących
przemass pisze:
I nie przez 2 lata tam byłem a przez rok - więc widzę, że podobnie jak u mojej dziewczyny tendencja do koloryzowania nie wygasa - no aaaaale to taki urok KF i dobrze...
musol666 pisze:Aloha miszczowie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości