O, no i to na pewno jest przydatna informacja. Dzięki.
A jest jakiś konkretny Bow, który mógłbyś polecić dla początkującego w rozsądnej cenie?
patron pisze:Jak najbardziej się da.
Wrogu pisze:To jest C-shape. Na poczatek raczej Bow lub pochodna Bow'a. Chociaz sa i tacy co na C zaczynali.
.
rafal748 pisze:patron pisze:Jak najbardziej się da.
Dzięki za odpowiedz! To jest pocieszające bo deski kite są bardzo drogie. Czy mógłbyś mi jeszcze doradzić jaki latawiec najlepiej kupić do takiej deski, żeby był jak najbardziej uniwersalny. MOja waga to 85 kg. Myślę o latawcu używanym tak za ok 1000 zł kompletny. Znalazłem tez oferte na latawiec Gaastra 12 m2 za 1500 zł nowy kompletny na wyprzedaży. Co prawda bede dopiero zaczynal przygode z kitem, ale jezdze duzo na snowboardzie od lat wiec myslę, ze po opanowaniu sterowania latawcem z sama jazda nie bedzie problemu. No i chcialbym miec taki latawiec, ktory wystarczy mi na kilka sezonow.
Rafał
Czy dwunastka będzie dla mnie git? I czy ten Gaastra który znalazłem nadaje się do czegoś? Jeśli uważacie, że odpowiedź na któreś z powyższych pytań brzmi nie to będę wdzięczny za wszelkie inne sugestie.
Znalazłem tez oferte na latawiec Gaastra 12 m2 za 1500 zł nowy kompletny na wyprzedaży. Co prawda bede dopiero zaczynal przygode z kitem, ale jezdze duzo na snowboardzie od lat wiec myslę, ze po opanowaniu sterowania latawcem z sama jazda nie bedzie problemu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości