Zocha pisze: Powiedzmy, ze jest to rodzaj segmentacji rynku i proba trafienia do nowej grupy klientow - tj dziewczyn, ktore same wychodza z inicjatywa nauczenia sie kite'a i raczej sa w tym pomysle osamotnione
Zed92 pisze:Też jestem bardzo ciekaw jak np. warro "universalny" różniy się od tego Waszego "damskiego"
Moze cos poza trapezem i pianka? buty inne? ;]Pozdro
Zocha pisze:Wydaje mi sie jednak ze jeden argument za odrebnym szkoleniem dziewczyn jest nie do zbicia - psychologicznyNie mam potrzeby byc supermenka i udowadniac facetom ze jestem lepsza. Jesli komus mam cos udowadniac to tylko sobie. Natomiast faktycznie razniej w grupie, a milo zobaczyc, ze jest wiecej dziewczyn, ktore chca sie nauczyc kite'a! (dodam tylko ze moje znajome patrza sie na mnie jak na dziwologa, gdy mowie, ze chcialabym sprobowac kite'a
chodzi tu wiec o poczucie przynaleznosci do szerszej grupy
Patataj pisze:No i fajnie wymyśliłaś Tak trzymać Niezależnie od płci każda ręka pasuje do kite'a jak ulał. Wystarczy chcieć i mieć zajawkę. Ja mam za sobą szkolenia w różnych szkółkach, z różnymi instruktorami i tak sobie myślę, że dużo zależy od Ciebie - w końcu to Ty jesteś kursantką/klientką. Idea szkoleń dla dziewczyn prowadzona przez dziewczyny jest super i podpisuję się pod nią prawą i lewą ręką
czaki pisze:moja żona była na tym kursie i była zachwycona podejściem
tempem nauki i całą oprawą która dla kobiet jest istotna
pomysł szkoły bardzo dobry polecam i pozdrawiam
Ziomek. pisze:domino napisał:
- wyobrażenia ruchowe
- psychologia grupy
- motywacja grupowa
prosiłem o konkrety
a powyżej zbiór ogólników
Lida pisze:ja mam Waroo w męskim rozmiarze 7m i równie męską deche Nobile555 122x36,trapez meska S.
i wszystko xtra pasuje,nie potrzebuje ślicznej deseczki w kwiatki ani nic równie damskiego,sprzet ma pasować i spełniać swoją rolę
domino pisze:W tej kwestii naszła mnie również pewna refleksja, dla tych którzy wciąż powątpiewają: od szkoły podstawowej, przez gimnazjum, szkołę średnią, po studia wyższe itd... zawsze istniał podział na zajęciach wychowania fizycznego ze względu na płeć... Zatem taki podział musi mieć uzasadninie.
kowalm pisze:domino pisze:W tej kwestii naszła mnie również pewna refleksja, dla tych którzy wciąż powątpiewają: od szkoły podstawowej, przez gimnazjum, szkołę średnią, po studia wyższe itd... zawsze istniał podział na zajęciach wychowania fizycznego ze względu na płeć... Zatem taki podział musi mieć uzasadninie.
hmmm... sory ale w tym kraju to nic nie ma uzasadnienia![]()
kowalm pisze:domino pisze:W tej kwestii naszła mnie również pewna refleksja, dla tych którzy wciąż powątpiewają: od szkoły podstawowej, przez gimnazjum, szkołę średnią, po studia wyższe itd... zawsze istniał podział na zajęciach wychowania fizycznego ze względu na płeć... Zatem taki podział musi mieć uzasadninie.
hmmm... sory ale w tym kraju to nic nie ma uzasadnienia![]()
Gaspar pisze:Hej hej!
Na stronie kites'n'girls nigdzie nie bylem w stanie znalezc cennika uslug... gdzie mozna cos takiego znalezc?
Czy sa juz ustalone terminy kolejnych warsztatow?
pozdrawiam!
domino pisze:...Pod tymi kwiatkami i kolorkami kryją się doskonałe właściwości - nad szejpem pracują eksperci - to oni decydują o wyjątkowości sprzętu dla kobiet! I nie jest to tylko kwestia estetyki!
tymosław pisze:Gaspar pisze:Hej hej!
Na stronie kites'n'girls nigdzie nie bylem w stanie znalezc cennika uslug... gdzie mozna cos takiego znalezc?
Czy sa juz ustalone terminy kolejnych warsztatow?
pozdrawiam!
A więc:
"Oferta"---->zjeżdzasz na prawie sam dół do "cena warsztatów" i tam masz "Pełna oferta i cennik szkoleń Kites'n'Girls edycji GIRLS FROM HELL (.DOC)" klikasz w to i masz cennik
Jakoś specjalnie nigdzie schowane to nie jest, znalazłem to w jakieś 10-15s.![]()
![]()
razorjack pisze:może i z tej damskości mało (...) chociaż by nawet szkolenie niczym nie odbiegało od szkoleń w innych miejscach) - to wszystko jest ok (takie ala placebo)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości