Hi wszyscy
gdzie najlepiej nauczyc sie kite surfing w Polsce?
mam tydzien wolnego na poczatku lipca! [/b]
camelleon pisze:Tyle to nawet ja wiem![]()
Na Półwyspie Helskim
camelleon pisze:Adresy szkół są tu:
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=906
a która najlepsza to już temat rzeka
i ciężko o obiektywne opinie bo zazwyczaj korzysta się z jednej szkoły, no góra dwóch
dużo chyba zależy też od instruktora na jakiego trafisz
Crazy Horse pisze:Tak, tak iko to podstawaZwłaszcza, ze w PL np na solarze wystawiają w 90% 3 level, wiec chyba maja bardzo zdolnych kursantów...
![]()
Za umiejetnosci a nie za czas...jak by sie zastanowic to jest to tylko marketingowa sciema, bo nie wyobrazam sobie zeby ktos po 5godzinach nie ogranial dobrze latawca![]()
Czyli jesli ktos zapisuje si na IKO 1 to musi byc mega antytalentem zeby zaliczyc je w dluzej niz 5 godzin.
Choc przyznam ze slyszalem, jak na najdalszym kempingu jedną Panią, bardzo dobry instruktor, "czołowy instruktor" katował na brzegu 3h![]()
![]()
Sorry ale (zwłaszcza w opcji 1:1) my bysmy tej pani podziekowali po 1h.
Tak wiec takie extremalne przypadki, gdzie ktos nie miesci sie w czasie z zaplanowanymi i przewidzianymi wg IKO ćwiczeniami zdarzają się może 3 razy w sezonieCzyli tak samo jak talenty, którym po 9godzinach mogę z czhystym sumieniem wystawic iIKO3
Wiec o czym my mówimy, proszę
Boardnautic pisze:Hi wszyscy
mam tydzien wolnego na poczatku lipca! [/b]
SURF TIME pisze:oj oj bardzo niebezpieczny temat na forum...
wiesz każdy tu Cię będzie zachwalać o swoim hi hi
__kater__ pisze:Boardnautic pisze:Hi wszyscy
mam tydzien wolnego na poczatku lipca! [/b]SURF TIME pisze:oj oj bardzo niebezpieczny temat na forum...
Nawet się dowiesz ze najlepiej w Polsce uczyć się w Egipcie![]()
![]()
bronix pisze:__kater__ pisze:Boardnautic pisze:Hi wszyscy
mam tydzien wolnego na poczatku lipca! [/b]SURF TIME pisze:oj oj bardzo niebezpieczny temat na forum...
Nawet się dowiesz ze najlepiej w Polsce uczyć się w Egipcie![]()
![]()
tak tak i najlepiej na bestach bo wszyscy sie szkolą na bestach a jak nie to i tak kupują besty
Boardnautic pisze:co oznacza "na bestach?, besty?
czy to Polskie okreslenie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości