Witam, prosze o pomoc.
Chciałbym zakupić swojemu siostrzeńcowi kite'a.
ma 12 lat, 40 kg wagi ....
Czy jest to opłacalne, i jaki bym musiał mu kupić , proszę o jakieś propozycje... Dziekuje , pozdrawiam
airman nie jestem do końca przekonany że ten "ktoś" na zdjęciach jest faktycznie w tak młodym wieku. Fakt wygląda na kogoś niewielkiego wzrostu i niewielkiej wagi ale raczej nie było dane mu urosnąć.
Primax pisze:A przepraszam zwracam honor. W takim układzie szacun dla młodych jeźdźców.
Lida pisze:Primax pisze:A przepraszam zwracam honor. W takim układzie szacun dla młodych jeźdźców.
a ja się będę upierała,że do tego sportu trzeba człowieka już myślącego co robi i jakie niebezpieczeństwo niesie ten sport...
Akir pisze:Lida pisze:Primax pisze:A przepraszam zwracam honor. W takim układzie szacun dla młodych jeźdźców.
a ja się będę upierała,że do tego sportu trzeba człowieka już myślącego co robi i jakie niebezpieczeństwo niesie ten sport...
a to sa jakies inne sporty ktore jesli uprawia sie "wyczynowo" to nie trzeba myslec?
A jakos mlodziez zaczyna baaardzo wczesnie (narty i snowboard np.)
Ja bym sie raczej obawial o wytrzymalosc fizyczna bardziej. Ale to inna historia.
A wedlug tego co ty mowisz to powinnismy zabornic plywac wszystkim
ktorzy skacza unhooked, robia wielgachne kiteloopy i wychodza full
overpowered na wode... (a to przeciez juz nie sa dzieci)
sry ale twoja wizja jakos mi nie pasuje do tego sportu.
ps. ide z Toba o zaklad ze jesli masz/bedziesz miala swoje pociechy to beda
plywaly szybciej niz przed 12rokiem zycia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości