Borat,stronka internetowa...

Dyskusje nie związane z profilem forum.
algarve-watersport
Deska: LF
Latawiec: Wainman

Post04 lip 2011, 21:28

Witam! Oprocz tego ,ze bede sie teraz tu troszke reklamowal,bo wlasnie zalozylem wlasna firme zwiazana z kajtem,to mam prosbe.
Reklamuje sie na forach i generalnie gdzie sie da,kosztuje to w ch*** kasy a klikow na stronke jak na lekarstwo i biznes kuleje.
Prosze o kogos kto za rozsadne pieniadze pomoze rozbudowac stronke i o szczere opinie na temat strony! Nie ukrywam,ze ten post jest takze forma reklamy,wiec jezeli ktos ma mi zamiar wytykac,ze sie promuje to niech sobie daruje,bo wlasnie to oficjalnie potwierdzilem,dzieki,nara Borat
www.surf-4-life.pl

Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post05 lip 2011, 10:59

Zwiększ czcionkę w menu rozwijanym i wywal ten denerwujący dźwięk.
Nigdy nie umieszczaj w internecie strony, gdzie jest coś "w budowie". Jak tam nic nie ma, to nie dawaj do tego linku.
No i jeszcze ciężko na pierwszy rzut oka stwierdzić czym się różni "info" a "o nas".
Po co "linki" na stronie firmowej?
Jak się kliknie w oferta w menu to powinna się strona odpalić, bo jest "łapka" jak się na to najeżdża.
Strona ciut długo się wczytuje.
Flash nie pomaga przyciągnąć klientów, bo wyszukiwarki nie zawsze go indeksują
Na polskich stronach raczej się nie używa słowa "Home" ;)

To tak z uwag, poza tym strona myślę całkiem ładna i przejrzysta.

daga
Deska: F-one TX
Latawiec: F-one Bandit
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post05 lip 2011, 16:28

:thumbsup:

Boro, w tym sezonie to nie, ale w przyszlym musze zajrzec!

PS: Zmien trapez z pieluchy na normalny:) Widzialam na fotce w bannerze na homepage :D

Wróć do „Offtopic”