Krótka historia pewnej łatki

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post21 maja 2010, 02:07

Nastąpiły kolejne komplikacje w globalej akcji poszukiwania mojej łatki :(
Nikt nie wie gdzie ona jest.
Nikt nie wie również gdzie jest ciekawie rozwijajacy się o niej wątek.
Przeczesałem Śmietnik - echo. Zero nadzieji :(

Ponoć nic w przyrodzie nie ginie...

...metafizyka?
...CBA?
...cykliści?
...Pabloooooo :?:

:think: :wink:

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post21 maja 2010, 07:59

Ja tez szukalem wszedzie musiała go woda zabrac :idea:

Awatar użytkownika
fokus123
Deska: SU-2
Latawiec: Core
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post21 maja 2010, 10:51

Ja widziałem ją na allegro

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post21 maja 2010, 13:27

BraCuru może jakieś logo dla akcji poszukiwania łatki ? :P

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post21 maja 2010, 13:56

BraCuru jak gubi deske to dla niego to taka latka, takie 5zl i nie potrafi zrozumiec ze dla innych moze nie byc to taka sytuacja, stad tez pewnie prowokacje na glownym.

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post21 maja 2010, 14:13

March_in, a MOŻE po prostu zwraca uwagę, że przydałby się dział zaginione/znalezione...

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post21 maja 2010, 14:19

kowalm pisze:March_in, a MOŻE po prostu zwraca uwagę, że przydałby się dział zaginione/znalezione...

bylo juz o tym.nikt by nie zagladal. jak narazie to raptem z 4 deski sie pojawily na glownym i zniknely juz.
nie wiem dlaczego to tak bardzo niektorych boli, wyrozumialosci prosze :)

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post21 maja 2010, 19:36

march_in pisze:nie wiem dlaczego to tak bardzo niektorych boli, wyrozumialosci prosze :)

Zaglądanie do czyjegoś portfela jest dla Ciebie mniej bolesne :?
Mało wyrozumiałości w Twoim poprzednim poście :(

Zdania są podzielone - ja utrzymuje zdanie, że można zrobić to bardziej skutecznej i mniej drażniąco dla niektórych.
Pisałem wcześniej ale zostało pochłonięte przez Siły Wyższe:

1. Stworzyć wątek: zajumane, zagubione, zapomniane, odnalezione, odbite, odkopane itd
2. Przykleić wątek na głównym.
3. Posty mogą byc powtarzane na lokalnych wątkach oraz w bazie zagubionych

Oczywiście upierać się nie będę, ale przypuszczam, że tego lata Główne zamieni sie w baze sprzetu zagubionego.

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post21 maja 2010, 20:14

BraCuru pisze:
march_in pisze:nie wiem dlaczego to tak bardzo niektorych boli, wyrozumialosci prosze :)

Zaglądanie do czyjegoś portfela jest dla Ciebie mniej bolesne :?
Mało wyrozumiałości w Twoim poprzednim poście :(

w swoich poprzednich postach wyraziles jasno zebysmy my kajtowcy dali sobie spokoj z takimi postami na glownym, ze deska to nic takiego i ze tylko zasmieca forum glowne, ktore twoim zdaniem ma sluzyc celom wyzszym, a ja uwazam ze ma sluzyc tez spolecznosci i to calej a nie tylko waskiemu gronu zawodnikow i wydarzen z nimi zwiazanych.stad tez uwazam ze moglbys taki drobny uklon w strone uzytkownikow zrobic, bo nie rozumiem twojej parodii.moze brak mi poczucia humoru.

nie wiem po co przywolujesz moja polemike o cenach, temat wprawdzie ostatnio bardzo zywy na forum ale co ma piernik do wiatraka?
w tej kwestii nie bylo moim celem zagladanie do kieszeni komukolwiek, a zwrocenie uwagi jak to wyglada polityka cenowa za strony konsumenta.dalej nie jestem do konca przekonany czy ta polityka jest zgodna z prawami konsumenta i prawami w uni, ale to juz inna historia.jakbys byl zainteresowany tym tematem to ktos tam na forum wrzucil odpowiednie artykuly prawne.czy moze on tez zostanie tym zlym co zaglada do kieszeni??

BraCuru pisze:Zdania są podzielone - ja utrzymuje zdanie, że można zrobić to bardziej skutecznej i mniej drażniąco dla niektórych.
Pisałem wcześniej ale zostało pochłonięte przez Siły Wyższe:

1. Stworzyć wątek: zajumane, zagubione, zapomniane, odnalezione, odbite, odkopane itd
2. Przykleić wątek na głównym.
3. Posty mogą byc powtarzane na lokalnych wątkach oraz w bazie zagubionych

Oczywiście upierać się nie będę, ale przypuszczam, że tego lata Główne zamieni sie w baze sprzetu zagubionego.

mamy rozne wizje i po to jest forum zeby wymieniac zdania.zdaje mi sie ze wiekszosc glosujaca w topiku o zagubionym sprzecie byla za tym zeby nic nie zmieniac i chwala adminowi ze nic nie zmienil poki co.
a wyciaganie jakis domniemanych historii majacych deprecjonowac moja osobe... hmmm czemu to ma sluzyc?

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post21 maja 2010, 21:46

Wybacz march_in ale najwyraźniej byłem za mało dosadny pisząc o zaglądaniu do czyjegoś portfela.
Mój niesmak wzbudził mianowicie ten post:
march_in pisze:BraCuru jak gubi deske to dla niego to taka latka, takie 5zl...

:doh: :doh: :doh:

Wracając do tematu - poczekamy, zobaczymy jak Główne będzie wyglądało w szczycie sezonu.
Wiecej sie nie wypowiadam, bo to niczego nie zmieni i staje sie to biciem piany. Jednak moje zdanie w tej sprawie już znasz.
Ale to moje skromne zdanie i ma sie nijak do większości głosów forumowiczów...
..no i oczywiście do cenzuralnej łaski lub niełaski Pabla :wink:

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post21 maja 2010, 23:20

Ale o co chodzi .
Temacik w offtopie mnnie sie podoba i powiem wiecej jestem za powolaniem komisji sledczej dla odnalezienia latki .Nie rozumie doszukiwanie sie glebszych tresci . BraCuru a ta latka faktycznie kosztowala 5 zeta ?
Nie zmienia to faktu ze moze miec teraz wartosc historyczna czyli jest bezcenna.Tak czy inaczej jesli jeszcze nie jest to moze byc .Koniecznie musi zostac odnaleziona. :doh:

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post22 maja 2010, 10:48

ja mysle ze pzk powola specjalne cialo do spraw zaginionych latek :D

sport+

Post23 maja 2010, 08:11

[quote="rolnik"]Ale o co chodzi .
Temacik w offtopie mnnie sie podobaquote]

tylko, że wcześniej ten temacik był na głównym, i trzeba przyznać, że wtedy on bardziej zaśmiecił główną niż autorzy zagubionych desek,
dlaczego BraCuru tak bardzo nie pilnował głównej wtedy gdy kolega na głównym pisze info o spotkaniu przy piwku?

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post23 maja 2010, 13:13

Ja z kolei nie rozumiem co chodzi z problemem na głównym - KF istnieje nie pierwszy rok, jeszcze z Głównego nigdy się śmietnik nie zrobił, choć osób bawiących się w admina nie brakowało ;)

Jeśli coś mnie nie interesuje - nie czytam i nie ma problemu. Jeśli mnie zainteresuje i mogę pomóc - czemu nie ma być na głównym?

Baza zaginionego sprzętu nie działa i nie będzie działać - nie ma opcji...może już bardziej topic w stylu porad sprzętowych z pierwszych kroków albo wrzucanie takich postów do KTO GDZIE KIEDY.

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post25 maja 2010, 04:38

sport+ pisze: BraCuru tak bardzo nie pilnował głównej wtedy gdy kolega na głównym pisze info o spotkaniu przy piwku?

Jakieś piwko przeoczyłem w tytule na Głównym? Nie kojarzę. (Z drugiej strony nie wyobrażam sobie rozmów o piwie w Śmietniku).

Moja łatka nawet nie zasłużyła sobie na Śmietnik :(
A bezlitosna ręka cenzury to jest problem warty Głównego :idea:

W sprawie łatki:

1. Mimo, że powoływanie Komisji Śledczych przy PSK byłoby dla części kite-społeczeństwa nadużyciem władzy, oddaję dezycję najjaśniejszemu ciału PSK - Walnemu Zgromadzeniu :wink:

2. Jej wartość pozostanie na zawsze sentymentalna - to była ostatnia rzecz po moim pierwszym Crossbow zakupionym w 2005.

3. Logo już powstaje w Hollywood, gdzie piszą sequel "Uratować orkę" z tytułem roboczym "Odnaleźć łatkę". W głównych rolach Leonardo, Barciś i Doda.

Wróć do „Offtopic”