DISKORELAKS pisze:Na razie w firmie lipa bo maja problemy z kasą (stracili płynność) pozwalniali sporo osób, obcieli pensje w centrali i zwlekają z wypłatami....tak więc ja bym chyba nie liczył ze będzie kolorowo...
a pisze:Wypowiadanie się w tym tonie w przypadku osoby, która pół roku (zresztą dzięki znajomościom) zajmowała stołek, okupując serwery NK, jest w języku savoire vivre poważnym zająknięciem. A jeśli chodzi o zmiany, to zmieniło się to, że firma już nie funduje pracownikom zagranicznych wakacji - podróż służbowa już nie jest synonimem zwiedzania.
DISKORELAKS pisze:a pisze:Wypowiadanie się w tym tonie w przypadku osoby, która pół roku (zresztą dzięki znajomościom) zajmowała stołek, okupując serwery NK, jest w języku savoire vivre poważnym zająknięciem. A jeśli chodzi o zmiany, to zmieniło się to, że firma już nie funduje pracownikom zagranicznych wakacji - podróż służbowa już nie jest synonimem zwiedzania.
Chyba mnie z kims pomyliłeś kolego....Ja w tej firmie nie pracuję i nie pracowałem...
Pracuje dla ichnej konkurencji a w światku projektantów, zwłaszcza jezeli cześć poprzechodziła to tu, to tam - wiadomo co się dzieje i co sie słyszy...
Pozdro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości