Diverse Edition 2009

Dyskusje nie związane z profilem forum.
dae

Post02 lip 2009, 13:59

Witam...ma ktos moze jakies informacje na temat tegorocznej edycji Diverse`a...szukajac w necie google i inne takie nie moglem znalezc dokladniejszych info...jakby ktos mial jakies ciekawe info na ten temat niech napisze prosze w tym temacie...z gory THX

Awatar użytkownika
DISKORELAKS
Deska: DUOTONE PROWAM 5'10
Latawiec: Switch Element 6
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post02 lip 2009, 14:28

Na razie w firmie lipa bo maja problemy z kasą (stracili płynność) pozwalniali sporo osób, obcieli pensje w centrali i zwlekają z wypłatami....tak więc ja bym chyba nie liczył ze będzie kolorowo...

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post02 lip 2009, 14:39

DISKORELAKS pisze:Na razie w firmie lipa bo maja problemy z kasą (stracili płynność) pozwalniali sporo osób, obcieli pensje w centrali i zwlekają z wypłatami....tak więc ja bym chyba nie liczył ze będzie kolorowo...

czyli od roku bez zmian

a

Post07 lip 2009, 11:39

Wypowiadanie się w tym tonie w przypadku osoby, która pół roku (zresztą dzięki znajomościom) zajmowała stołek, okupując serwery NK, jest w języku savoire vivre poważnym zająknięciem. A jeśli chodzi o zmiany, to zmieniło się to, że firma już nie funduje pracownikom zagranicznych wakacji - podróż służbowa już nie jest synonimem zwiedzania.

Awatar użytkownika
DISKORELAKS
Deska: DUOTONE PROWAM 5'10
Latawiec: Switch Element 6
Postawił piwka: 10 razy
Kontaktowanie:

Post08 lip 2009, 09:55

a pisze:Wypowiadanie się w tym tonie w przypadku osoby, która pół roku (zresztą dzięki znajomościom) zajmowała stołek, okupując serwery NK, jest w języku savoire vivre poważnym zająknięciem. A jeśli chodzi o zmiany, to zmieniło się to, że firma już nie funduje pracownikom zagranicznych wakacji - podróż służbowa już nie jest synonimem zwiedzania.

Chyba mnie z kims pomyliłeś kolego....Ja w tej firmie nie pracuję i nie pracowałem...

Pracuje dla ichnej konkurencji a w światku projektantów, zwłaszcza jezeli cześć poprzechodziła to tu, to tam - wiadomo co się dzieje i co sie słyszy...

Pozdro.

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Kontaktowanie:

Post08 lip 2009, 09:59

DISKORELAKS pisze:
a pisze:Wypowiadanie się w tym tonie w przypadku osoby, która pół roku (zresztą dzięki znajomościom) zajmowała stołek, okupując serwery NK, jest w języku savoire vivre poważnym zająknięciem. A jeśli chodzi o zmiany, to zmieniło się to, że firma już nie funduje pracownikom zagranicznych wakacji - podróż służbowa już nie jest synonimem zwiedzania.

Chyba mnie z kims pomyliłeś kolego....Ja w tej firmie nie pracuję i nie pracowałem...

Pracuje dla ichnej konkurencji a w światku projektantów, zwłaszcza jezeli cześć poprzechodziła to tu, to tam - wiadomo co się dzieje i co sie słyszy...

Pozdro.

Chodzi o inną osobę wypowiadającą się w tym wątku :wink:

Pzdr,

palpeg
Kontaktowanie:

Post10 lip 2009, 22:15

nie będzie na 100% X edycji DIVERSE edition :-(
poza tym nie ma tez w tym roku beach baru Surfbay (nie dostali pozwolenia na działalność) na którym diverse edition odbyła sie w 2 ostatnich latach.
pozdro

Leeloo
Kontaktowanie:

Post12 lip 2009, 23:22

anonimowemu moralizatorowi chodzilo o mnie... i faktycznie powinnam sie wstydzic ze z takich czy innych powodów po okresie probnym (ktory nota bene trwa 3 m-ce a nie 6) postanowilam nie przedluzac umowy....
moja wina moja wina moja bardzo wielka wina

eko
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post12 lip 2009, 23:40

Zajebista firma, skoro jej pracownicy takie brudy wyciagaja na publicznym forum.. bo skad indziej szanowny anonim ma takie informacje.. Poza tym, chcesz prac brudy, to sie przedstaw.

Leeloo
Kontaktowanie:

Post12 lip 2009, 23:56

firma mocno freestylowa w szerokim tego slowa znaczeniu. skoro dziala z powodzeniem tyle lat to pewnie jest w tym jakas metoda. pewnie z tego fristajlu wynika rowniez to ze robili/robią tak fajne imprezy jak diverse edition czy loosers. ale chyba nie ma przymusu aby kazdemu sie taki styl dzialania podobal.
szczegoly mojej relacji z tą firmą pozostaną między mną a moim ówczesnym szefem a takie anonimowe "donosy" są ... hmmm..... zabawne.
wracajac do tematu: szkoda ze imprezy nie będzie ... pozostaje tylko trzymać kciuki zeby stajnia diverse przeprowadziła konieczne naprawy i aby Kryzys się wreszcie zwinął i nie pożarł wielu ofiar
pozdro wszystkim zazdrośnikom ;)

Awatar użytkownika
slap

Post31 lip 2009, 14:28

a propos tematu.. albo i nie ;)

08.08.09 Sobota
Plaża przed Solarem - Chałupy IV - Półwysep helski

LTJ BUKEM & MC CONRAD
(Good Looking / UK)

http://www.dnb.pl/forum/viewtopic.php?t ... art=0&sid=

wydaje mi się, że ta impreza na Solarze może aspirować do zamiennika diversowych..
..oczywiście ocenić to będzie można po imprezie.. ale zapowiada się grubo!

Awatar użytkownika
razor

Post31 lip 2009, 16:34

gdyby nie było jęczącego mc conrada to można by iść :)

Wróć do „Offtopic”