Pokoj dla surfera

Dyskusje nie związane z profilem forum.
kukizo

Post10 sie 2007, 10:34

Hej mam remont w domu i pomyslalem sobie ze moglbym zrobic pokoj w klimacie surferski :) macie moze jakies fajne pomysly :)moze jakies fotki??:)

Awatar użytkownika
DISKORELAKS
Deska: DUOTONE PROWAM 5'10
Latawiec: Switch Element 6
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post10 sie 2007, 10:57

Wymaluj olbrzymie hibiskusy na ścianach plus koniecznie plakaty z kajciarzami...karoseri starego VW ogóra pewnie nie znajdziesz z której można by było zrobic niezłe łózko. Fajnym dodatkiem byłyby jakies deski w rogu pokoju. A tak w ogóle to fajny pomysł masz aby zrobic sobie taki pokój;)

Awatar użytkownika
bigfoot gt
Latawiec: czerwony
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post10 sie 2007, 10:59

Ktoś kiedyś wstawiał nawet na forum deske kite przerobioną na lampe sufitową:)

Awatar użytkownika
gozdi
Deska: RRD
Latawiec: RRD
Kontaktowanie:

Post11 sie 2007, 12:53

DISKORELAKS pisze:Wymaluj olbrzymie hibiskusy na ścianach plus koniecznie plakaty z kajciarzami...karoseri starego VW ogóra pewnie nie znajdziesz z której można by było zrobic niezłe łózko. Fajnym dodatkiem byłyby jakies deski w rogu pokoju. A tak w ogóle to fajny pomysł masz aby zrobic sobie taki pokój;)

Ja bym jeszcze piasek na podłoge wysypał do tego jakaś klimatyczna muzyczka i bedziesz czył sie jak na plaży :lol:

Awatar użytkownika
Lewik
Kontaktowanie:

Post11 sie 2007, 23:07

gozdi pisze:
DISKORELAKS pisze:Wymaluj olbrzymie hibiskusy na ścianach plus koniecznie plakaty z kajciarzami...karoseri starego VW ogóra pewnie nie znajdziesz z której można by było zrobic niezłe łózko. Fajnym dodatkiem byłyby jakies deski w rogu pokoju. A tak w ogóle to fajny pomysł masz aby zrobic sobie taki pokój;)

Ja bym jeszcze piasek na podłoge wysypał do tego jakaś klimatyczna muzyczka i bedziesz czył sie jak na plaży :lol:
i obowiązkowy wiatrak żeby mieć zapewniony wiatr ;) :D

Awatar użytkownika
Waterproof

Post12 sie 2007, 04:46

Rolety bambusowe w oknie,wiatrak pod sufitem,mata ala mexico na podlodze,plakaty na scianach,deski w kącie,latawka jako baldachim:] ja mam w jednym pokoju pomaranczowe sciany i sufit bambusowy.i w oknie rolete bambusowa..i styka-jest klimat:]

Wróć do „Offtopic”