tarifa4you pisze:Mam nadzieję że to koniec tej paplaniny.
Pozdrawiam i zapraszam do Tarify.
madre slowa i tak tez zrobimy

tarifa4you pisze:Mam nadzieję że to koniec tej paplaniny.
Pozdrawiam i zapraszam do Tarify.
Macek pisze:Śmiejecie się na beszczela z nich, ciekawe czy jakbyście ich spotkali na ulicy i o tym usłyszeli, to byście im się tak w twarz śmiali?
toomaj pisze:.....
kedzior pisze:LaceyMo pisze:Dziewczyna naprawdę jakis problem ma.......przynajmniej z calej rozmowy tak wynika...
Miałem sie nie udzielać ale nie mogę tego czytać! Znam i Karola i Monikę a wy jedziecie tak jak byście byli w temacie. On ma 40 lat a ona 25, przy nim wyglądała jak wrak człowieka no ale kto mówi swojej dziewczynie która ma 155 wzrostu i waży 50 kg ze jest gruba. Specjalne kłótnie po to aby mógł przyprowadzić sobie dziewczynę na noc po czym wracał do Moniki a ona głupia mu wybaczała, niech wam napisze o sprawie na policji jak pobił ją we własnym domu i szkoda że nie przyjechał sam tylko z kolegami! Jak namawiał ja na kajta to najpierw opowiadał kto jaką sobie krzywdę na nim zrobił i ile ludzi się na tym zabiło rzeczywiście dobre podejście! A to że was ostrzegła to tylko po to abyście nie byli ździwieni gdy coś się stanie z laguną a okaże się ze nie ma ubezpieczenia. nie chce mi się więcej rozpisywać ale się ludzie zastanówcie czy nie znając sytuacji możecie to oceniać!
Macek pisze:A nie przyszło wam do głowy, że Ci ludzie nie ważne jakimi by byli, to mają duży duży problem, obojga i nie jest im tak do śmiechu jak wam wszystkim? Wiem, że takie sprawy nie powinny być umieszczone w kiteforum, ale jeśli już tak jest, to nie musicie pisać o telenowelach i dwóch dziwnych ludziach, bo (przynajmniej tak sądzę ) jest troszkę denerwujące i nie do końca fair. Śmiejecie się na beszczela z nich, ciekawe czy jakbyście ich spotkali na ulicy i o tym usłyszeli, to byście im się tak w twarz śmiali?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości