Brazylijskie Love Story :)

Dyskusje nie związane z profilem forum.
toomaj
Kontaktowanie:

Post24 lut 2008, 01:04

tarifa4you pisze:Mam nadzieję że to koniec tej paplaniny.
Pozdrawiam i zapraszam do Tarify.

madre slowa i tak tez zrobimy :idea:

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 lut 2008, 14:51

Macek pisze:Śmiejecie się na beszczela z nich, ciekawe czy jakbyście ich spotkali na ulicy i o tym usłyszeli, to byście im się tak w twarz śmiali?

ja bym się śmiał :lol:

toomaj pisze:.....

nie no podbiję :)

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post25 lut 2008, 15:44

kedzior pisze:
LaceyMo pisze:Dziewczyna naprawdę jakis problem ma.......przynajmniej z calej rozmowy tak wynika...:)

Miałem sie nie udzielać ale nie mogę tego czytać! Znam i Karola i Monikę a wy jedziecie tak jak byście byli w temacie. On ma 40 lat a ona 25, przy nim wyglądała jak wrak człowieka no ale kto mówi swojej dziewczynie która ma 155 wzrostu i waży 50 kg ze jest gruba. Specjalne kłótnie po to aby mógł przyprowadzić sobie dziewczynę na noc po czym wracał do Moniki a ona głupia mu wybaczała, niech wam napisze o sprawie na policji jak pobił ją we własnym domu i szkoda że nie przyjechał sam tylko z kolegami! Jak namawiał ja na kajta to najpierw opowiadał kto jaką sobie krzywdę na nim zrobił i ile ludzi się na tym zabiło rzeczywiście dobre podejście! A to że was ostrzegła to tylko po to abyście nie byli ździwieni gdy coś się stanie z laguną a okaże się ze nie ma ubezpieczenia. nie chce mi się więcej rozpisywać ale się ludzie zastanówcie czy nie znając sytuacji możecie to oceniać!

aaa to dlatego nie bedzie zdjęć :idea:

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post27 lut 2008, 09:58

Macek pisze:A nie przyszło wam do głowy, że Ci ludzie nie ważne jakimi by byli, to mają duży duży problem, obojga i nie jest im tak do śmiechu jak wam wszystkim? Wiem, że takie sprawy nie powinny być umieszczone w kiteforum, ale jeśli już tak jest, to nie musicie pisać o telenowelach i dwóch dziwnych ludziach, bo (przynajmniej tak sądzę ) jest troszkę denerwujące i nie do końca fair. Śmiejecie się na beszczela z nich, ciekawe czy jakbyście ich spotkali na ulicy i o tym usłyszeli, to byście im się tak w twarz śmiali?

Baardzo poważny problem. W szczególności wp... się na kiteforum ze swoimi brudami. Nie bardzo mi się wydaje żeby to było dobre miejsce do rozwiązywania tego problemu. A skoro zdecydowali sie tu tak ładnie nam o tym opowiadać to niech się nie dziwią reakcjom innych.

Zed
Deska: Nobile NhP
Latawiec: Best Nemesis
Lokalizacja: Jestem z Wrocka, bo temu cholernemu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje... Nie cierpie drobiu
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post27 lut 2008, 14:06

poczytac zawsze mozna :?

Gość1234

Post26 maja 2008, 03:55

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post26 maja 2008, 12:28

ja pierdziu.... wszystko przegapiłem... :?

Gość

Post26 maja 2008, 21:10

a ja uważam, że Kaczyński nie jest głupi:) za to tusk jaś fasola

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post27 maja 2008, 11:19

Nie jas fasola a słoneczko ;)

Zed
Deska: Nobile NhP
Latawiec: Best Nemesis
Lokalizacja: Jestem z Wrocka, bo temu cholernemu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje... Nie cierpie drobiu
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post27 maja 2008, 22:24

i wie ktoś co dalej? ;] coś długie wakacje mają aktorzy

Wróć do „Offtopic”