opaski power balance!

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post24 lut 2011, 15:14

więcej daje mi balanceboard

bo jest prawdziwy :lol:
Cristiano Ronaldo, David Beckham, Shaquille O’Neal.
W samej tylko Formule 1 Rubens Barrichello, Mark Webber i nasz rodak Robert Kubica.

paranoja jednym placa a inni musza za to samo placic dziwny jest ten swiat .
Ps.Kubica to wogole dziwnych rzeczy ostatnio uzywa :hand: .

RzecznikPowerBalance

Post24 lut 2011, 15:44

Czy jest to aż takie dziwne?
Gdyby firma miala placic kazdemu sportowcowi, za noszenie tego to by opaska nie kosztowala 40 e tylko kilka razy tyle.
Poza tym musze uscislic jedna rzecz - pozostali sportowcy nie placa za opaski, ale najczesciej otrzymuja je do testow i pozniej juz tylko od nich zalezy czy beda ja nosili, czy tez nie.

Tomek
Rzecznik PowerBalance

Pawel
Deska: Chiatta 5'8
Latawiec: RRD Religion
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post24 lut 2011, 16:16

Mi to wygląda na akwizycję w stylu amłeja.
Patrz, on ma i jaki jest zajebisty - kup, też taki będziesz. 40 euro a Twe niepowodzenia, melepectwo zniknie - będziesz silny, zrównoważony i cudowny jak On, taaaak jak On.

A co kupiłeś? Kawałek plastykowej opaski.

RzecznikPowerBalance

Post24 lut 2011, 17:18

Pawel pisze:Mi to wygląda na akwizycję w stylu amłeja.
Patrz, on ma i jaki jest zajebisty - kup, też taki będziesz. 40 euro a Twe niepowodzenia, melepectwo zniknie - będziesz silny, zrównoważony i cudowny jak On, taaaak jak On.

A co kupiłeś? Kawałek plastykowej opaski.

W sposob jaki to przedstawiasz rzeczywiscie brzmi to mocno kontrowersyjnie.
Jednak my proponujemy najpierw przetestowanie opaski w sklepie, pozniej jak bys sie nawet dal skusic na zakup to masz 30 dni na zwrot, zatem daje Ci to jakas gwarancje, mimo wszystko wieksza niz w przypadku amwaya;)

Tomek

RZecznik PowerBalance

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post24 lut 2011, 17:27

No i powiem, że zrobili mi test w Kielcach, wielki typ naciskał/pchał podczas 3-4 różnych testów z całej siły i niby różnica kolosalna się robi w opasce.
Narazie jednak nie kupuje i czekam, aż Ci w opaskach zaczną nade mną przelatywać.........

Trzebaby pochodzić w niej na codzień i popływać...a potem sie zerwie gdiześ i będzie płacz, że się zgubiła ;)

Od zaufanej obiektywnej osoby, która sama zorganizowała test, przymierzając się do handlu tym cackiem, usłyszałem, że na 50% ludzi działa i na 50% nie?????????? W końcu po podliczneiu czasu poświeconego na przekonanie klienta i spzedaż 1 sztuki i zysku stwierdziła, że daje spokój

RzecznikPowerBalance

Post24 lut 2011, 18:01

Crazy Horse pisze:No i powiem, że zrobili mi test w Kielcach, wielki typ naciskał/pchał podczas 3-4 różnych testów z całej siły i niby różnica kolosalna się robi w opasce.
Narazie jednak nie kupuje i czekam, aż Ci w opaskach zaczną nade mną przelatywać.........

Trzebaby pochodzić w niej na codzień i popływać...a potem sie zerwie gdiześ i będzie płacz, że się zgubiła ;)

Od zaufanej obiektywnej osoby, która sama zorganizowała test, przymierzając się do handlu tym cackiem, usłyszałem, że na 50% ludzi działa i na 50% nie?????????? W końcu po podliczneiu czasu poświeconego na przekonanie klienta i spzedaż 1 sztuki i zysku stwierdziła, że daje spokój

Ciezko mi sie ustosunkowac do tych danych podanych przez Twojego znajomego. Nawet producent nie jest w stanie tego na tyle dokladnie oszacowac. Sam robilem te testy na swoich znajomych i rodzinie, w sumie ponad 20 osob, i test nie wyszedl na 3-4 z nich. Wiec to troche mniejszy odsetek niz w tym przywolanym przez Ciebie.
A najbardziej wszystkim podoba sie i przekonuje test z silowaniem sie na reke, ciezko mu zarzucic jakas manipulacje w trakcie.

Tomek

Rzecznik Powerbalance

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post24 lut 2011, 19:46

Kiedy możesz przyjechać na testy na warszawski Mokotów?

Awatar użytkownika
kowal
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post25 lut 2011, 16:26

Crazy Horse pisze:No i powiem, że zrobili mi test w Kielcach, wielki typ naciskał/pchał podczas 3-4 różnych testów z całej siły i niby różnica kolosalna się robi w opasce.

No muszę przyznać, że też się mocno zdziwiłem podczas testów :shock: :shock:
ale puki co moja koordynacja mi wystarcza :thumb:

Slawek-Kopiec
Deska: Su-2 Custom.Airush Livewire
Latawiec: Airush Varial X
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post21 lis 2011, 11:13

RzecznikPowerBalance pisze:
Pawel pisze:Próbowałem pływać z tym szajsem - gówno daje. Ja w każdym bądź razie nie odczułem różnicy. Robili mi test z i bez, nie zadziałało - "Bo ja jakiś dziwny jestem". Do ćwiczenia równowagi więcej daje mi balanceboard - uczysz swoje ciało i bańkę, a i radochy więcej.

Zaden test na Tobie nie dzialal?

http://www.youtube.com/watch?v=Py-B1ZTs ... r_embedded

Bardzo ciekawy test, ktory mozna przeprowadzic z kumplem, czyli bez mozliwosci domniemanych manipulacji ze strony sprzedajacego.

Tomek

Rzecznik PowerBalance

Najwieksza bzdura jaka widzialem.

Awatar użytkownika
briku
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post22 lis 2011, 09:22

Wszystkie te testy sresty sypią się, kiedy osoba testowana, lub testująca (a najlepiej obie na raz) nie wiedzą czy opaska jest w danym monencie używana czy nie.

Początkowo sam zdziwiłem się, że coś tam to działa - kolega robi mi test, najpierw bez opaski a potem z nią i rzeczywiście z opaską wychodzi lepiej. Ale zaczęliśmy się tym wszystkim bawić i przeprowadzać te testy w inny sposób - testujący i osoba testowana nie wiedziały czy opaska uczestniczy w teście czy nie. Użylismy zwykłej plastikowej opaski w zamian. I obie osoby (testowana i testująca) nie wiedziały co w danej chwili jest testowane - osoba testowana nie zakładała opaski tylko podawaliśmy ją jej do ręki i zasikała na niej pięść. Miała zamknięte oczy więc nie wiedziała którą opaskę trzyma. A osoba testująca wychodziła na ten czas z pokoju i wracała kiedy tamta osoba już miała obie pięści zasiśnięte. Więc ani tester ani osoba testowana nie wiedziały czy mają do czynienia z plastikiem czy super ekstra kosmiczną opaską. No i zmienialiśmy też kolejność testów - a nie, że za kazdym razem najpierw bez opaski a potem z nią, jak to zwykle wykonujecie. Często było tak, ze np najpierw 3 razy z rzędu było z opaską plastikową a potem raz z power balance.

No i wyniki testów już nie były takie kolorowe. Przede wszystkim różnice nie były już tak bardzo widoczne. Często osoba testująca nie była w stanie stwierdzić, która opaskę trzyma osoba testowana (gdyż nie widziała różnicy). Często też zdarzało się, że to lepsze wyniki miała opaska zwykła. Również wpływ na wyniki miała kolejność testów - kiedy najpierw była opaska power balance a potem zwykła. I w większej ilości testów opaska zwykła wygrywała. Może dlatego, że podczas pierwszego testu (który zazwyczaj wykonujecie bez opaski) osoba testowana nie ma pojęcia co ją czeka, jak mocno ją pchniecie czy przegniecie. Podczas drugiego testu (już z super opaską) już jest mniej więcej przygotowana na to co będzie.

Żeby nie było - testy powtórzyliśmy kolejny raz na imprezie, gdzie było już wiele osób, a część z nich nie wiedziała nawet co to jest ta opaska power balance i czego się po niej spodziewać. I potwierdziło sie, że wyniki są niederministyczne. A przecież powinny być i magiczna opaska powinna działać w znakomitej większości przypadków.

Więc moim zdaniem wszystko opiera się o autosugestię i psychikę człowieka i to nie tylko osoby testowanej ale i testującego również. Jednak znawcą meandrów ludzkiego umysłu nie jestem, więc nie pokusze się o głębszą analizę :)
Na pewno swoje też robi reklama, gdzie gwiazdy i gwiazdeczki opiewają rewelacyjne, wręcz magiczne działanie opaski. A szara masa jest przecież na to podatna :)

I żeby nie było - nie jestem waszym przeciwnikiem, szanuję pomysł na biznes, który wg mnie opera się na naiwności ludzkiej i podatności na sugestię. Ale kazdy pomysł, na którym się zarabia, jest dobrym pomysłem :) Opisałem tylko swoje doświadczenie z waszym produktem, który w moim przypadku i kilkunastu moich znajomych okazał się zwykłą ściemą. Życzę wam sukcesów i wielkiej sprzedaży - w końcu do niczego nie zmuszacie :D :D :D
Ostatnio zmieniony 22 lis 2011, 20:09 przez briku, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post22 lis 2011, 10:40

briku pisze:szanuję pomysł na biznes, który wg mnie opera się na naiwności ludzkiej i podatności na sugestię. Ale kazdy pomysł, na którym się zarabia, jest dobrym pomysłem :)

briku wg mnie nie kazdy biznes np:
http://www.tvn24.pl/-1,1725123,0,1,kup- ... omosc.html

Awatar użytkownika
briku
Kontaktowanie:

Post22 lis 2011, 10:59

march_in pisze:briku wg mnie nie kazdy biznes np:
http://www.tvn24.pl/-1,1725123,0,1,kup- ... omosc.html

No racja, może się zapędziłem. Choć ten przypadek to już chamskie oszustwo :D

patron
Kontaktowanie:

Post22 lis 2011, 19:03

No tak, a opaska jest tylko uczciwym kłamstwem ;-)
Bo przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza. Tak samo phishing w bankach itp.

W medycynie jest proste rozwiązanie: jak lek nie ma potwierdzonego działania dużymi randomizowanymi badaniami, to nie jest rejestrowany do leczenia choroby!
Tutaj jest tak samo. Ot! homeopatia...

patron
Kontaktowanie:

Post23 lis 2011, 07:33

Swoją drogą:
http://gizmodo.com/5861816/powerbalance ... -bankrupcy

Dobrze że nasze powerbalance są prawdziwe i działają! :lol: :lol:
hahahah! :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
briku